Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem is muszáj túl extrém helyszínt választani, a szakértők szerint egy hotelszoba is tökéletesen megteszi, ha fel akarnád dobni a szexuális életed.

És hogy mi lehet az oka annak, hogy élvezetesebb az együttlét egy idegen ágyban, mint a saját heverődön otthon? A tudósok szerint az extra mennyiségű dopamin áll a hátterében, ami annak hatására szabadul fel benned, hogy végre nem a megszokott környezetedben csinálod. Az újdonság varázsát nem érdemes tehát lebecsülni.

Egy új kutatás adataiból pedig az olvasható ki, hogy

Egy romantikus kiruccanás pedig nemcsak élvezetesebbé teszi majd a szexuális életeteket, hanem még olcsóbb is, mintha párterápiára kellene járni az asszonnyal, aztán meg felbérelnél egy válóperes ügyvédet. Ám a viccet félretéve tényleg hülyeség volna nem kihasználni a wellnesshétvégék nyújtotta örömöket és pozitív hatásokat.

Pedig a jelek szerint sok pár még soha nem volt kettesben kirándulni, legalábbis a felmérésben résztvevők 30 százaléka még biztosan nem. Pedig nem kell feltétlenül a Maldív-szigetekig repülni, elég 1-2 órát kocsikázni egy szimpatikus hotelig vagy keresni a közelben valami ígéretes helyszínt.

Akár a közelgő Valentin napra is érdemes lehet egy ilyen meglepetésutat szervezni ahelyett, hogy valami gagyi ajándékot veszel a csajodnak, amit aztán soha az életben nem fog használni vagy hordani. Egy ehhez fogható élményre tutira mindig emlékezni fog.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.