Ha egy festővászon a kertedben pihen, akkor már nagy baj nem érhet
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A jó térkő kisebb túlzással télen-nyáron a barátunk, hiszen kopásálló, nem fog rajta a fagy, a nagyobb terheket is elbírja, és nem változik át önjelölt csúszdává, amikor neki úgy tetszik. Teszi a dolgát a kerti és ház körüli utak esetében, és  parkolók és garázsbejárók burkolásánál is előhívhatjuk egyfajta aduként.

És persze azt se feledjük el, hogy az imént felsorolt pragmatikus szempontok mellett esztétikai téren is hozzátesz nem keveset az ingatlanunkhoz. Főleg, ha vegyes rakású térkőről van szó, amelynek

Az eltérő színű vagy formájú lapok miatt izgalmas kompozíciók rajzolódhatnak ki a szemünk előtt, hiszen megannyi fektetési mintát és kombinációt összehozhatunk némi kreatívkodással. A Semmelrock Citytop kínálatában pedig a színkombinációk hiányára sem lehet panasz: a középbarna, karamell, kagylóhéj, valamint az őszilomb, grafit-terra, sarki fény és barna közül válogathatunk.

A Semmelrock Citytop Kombi, sarki fény színkombinációban

A Frühwald Il Lungo egyfajta posztmodern alkotásként, szemeket megbolondító módon pihen meg az udvarunkon, mintha csak egy megművelt festővászon volna. Főleg a művészi energiákra rezonáló, retró mintákra kapható önjelölt otthonberendezőknek ajánljuk ezeket a nemes koptatóanyaggal készült térköveket.

Mintha csak egy festővásznon lépkednénk

És ha már a térburkolatoknál tartunk, érdemes a járdalapokat is megemlítenünk a térkövek mellett.

És bár anyagszerkezetben nem különbözik a térkőtől, többnyire elmondható, hogy minél nagyobbak a térburkoló lapok, annál hatékonyabban nagyítják a teret. Bár az igaz, hogy ez a szempont csak olyan helyen érvényesül, ahol távolabbról tudunk rálátni a térburkolatra – ilyenek lehetnek a keskeny, hosszú járdák. Egy olyan kocsibeálló viszont, amely az utcafronthoz közeli garázs bejáratáig tart, már más eset, hiszen itt mindig közelről látjuk a burkolatot.

A Semmelrock Asti Colori grafit-fehér kiadásban

És ha már járdalapoknál tartunk, említsük meg a Semmelrock Asti Colori járdalapcsomagot, amely füstbarna, borvörös, grafit-fehér kombinációban érhető el.

Időtlen dizájn, modern, négyszögű formák jellemzik, és főként teraszok, járdák, bejáratok, belső udvarok és téli kertekhez javasolt.

Semmelrock Asti Natura sötétszürke kiszerelésben

A Semmelrock Asti Natura járdalapok szintén az elegáns, letisztult vonalat követik, és ezekről is elmondható, nagyszámú variációs lehetőséget nyújtanak, számos fektetési mintával és kombinációval. Tiszta formák, letörés nélküli élek, időtlen dizájn.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Bauhaus.

Ha a gipszkartonokról tudnál meg többet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.