Plusz teljesen vízálló és elsőre rá nem jönnél, hogy ez egy orgazmusbiztos csiklóizgató.

A Womanizer kollekciót valószínűleg sok Player-olvasónak már nem kell bemutatnunk, ugyanis elég sokan elolvastátok a Pro-ról írt tesztünket:

Akiknek viszont igen, azoknak dióhéjban: egy olyan, szívókorongos, bizsergető fejű csiklóizgatóról van, szó, amit konkrétan orgazmusgaranciával árulnak: vissza lehet vinni, ha az illető hölgy nem tudott elmenni vele a csúcsra. Azért ebből is le lehet szűrni, hogy a Womanizer eléggé magasra teszi a lécet a termékkel, a piacon gyakorlatilag egyeduralkodó és nagyon nem a levegőbe beszél, mikor azt mondja, egy perc alatt el lehet élvezni a használatától. A kéjgyárosoknak viszont a tökéletes megalkotása sem volt elég; tovább kell csiszolgatni, változtatgatni, hogy még jobb, még kompaktabb, még exkluzívabb legyen a tenyérnyi örömforrás. Így születhetett meg a Womanizer 2GO, amiről elsőre tuti nem gondolnád, hogy ez valami erotikus eszköz:

Ha egy nő táskájában látod, minden bizonnyal valami szépségápolási kiegészítőnek néznéd – deluxe kis csecsebecsének fest elegáns fekete-arany kivitelezésével. Ha pedig kiveszik, így fest:

Mint egy rúzs, ugye? Csak mondjuk ezzel az a baj, hogy méretre viszont…

Mivel az internet mindent banánhoz mér és hát mégiscsak egy csiklóizgatóról van szó, íme egy „Banana for scale”

Az egyetlen, ekkora ajkú ember, aki eszünkbe jut, az Wesley Penge Snipes – de valamiért azt gondoljuk, ő ritkán hord rúzst a táskájában. (Meg csiklóizgatót.) Vagy mondjuk Joker. Más földi halandóknak, példának okáért úgy a nők 99,7%-ának viszont nincs szüksége egy tenyérnyi rúzsra – szóval a gyártók szempontjából nem egészen értjük ezt a rúzsos „álcát”.

Méreténél fogva kívülről sokkal jobban hasonlít egy elegáns Eau de Toilette parfümsprayre vagy egy elit korrektorra – a rúzs-dolog sajna nem eladható sztori. De kívülről tényleg teljesen megtévesztő és mondjuk a dolgot szintén bevédi, hogy ha már kinyitod az eszközt, azt valószínűleg olyasvalakivel teszed, akivel rövidesen használni is fogjátok, előtte meg nem kell a kamuflázs. És itt jön a lényeg: hogy mit tud, ha a hölgy megnyomja rajta az ON gombot.

Nos, a 2GO ugyanazon az elven működik, mint a Womanizer Pro-k: a belül üreges szívókorongos fej szopogató-izgató vákuummal imitálja azt az orális szolgáltatást egy nő csiklóján, amit nagyon sok férfi szívesen eltanulna. Emellett a vibráló funkció is működik, ami a csiklón található több ezer idegvégződést bizsergeti és stimulálja – ezzel pedig az ujjal izgatást utánozza, kábé azt, ahogy egy nő magához szokott nyúlni. Na ebből a kombóból – a legjobb férfi orál és a legjobb maszturbálás – mi más sülhetne ki, mint egy katartikus orgazmus?

A rúzsos kis termék abban tér el idősebb tesóitól, hogy míg a Pro-n 5-8 fokozaton állítható menet közben az erősség és intenzitás, addig a 2GO-n nem lehet szinteket léptetni, hanem a Pro stabil közepesére van hangszerelve, se feljebb, se lejjebb nem lehet nyomogatni. De ez természetesen nem megy az orgazmus rovására: stabil csiklón tartással vele is elérhető 1-2 perc alatt a világrobbantó, földrengető klitoriális orgazmus – de variálási lehetőség sajnos nincs. Kézhezállóságával nincs semmi hiba: habár első nem tűnik annyira tenyérre szabottnak, mint a Pro, mégis teljesen kényelmes a használata, nem fárasztó tartani. A hangra is gondoltak a tervezők: a lehető legminimumabban búg, szinte alig hallani. Ami pedig az igazi és legnagyobb előnye a Pro-val szemben az az, hogy teljesen vízálló, de annyira, hogy zuhany alatt vagy egy kád vízben elmerítve is tökéletesen működik – úgyhogy testvéreink, a zuhanyszex teljesen új kapuja nyílt meg mindannyiótok előtt, aki szeretné, hogy a fürdő falának döntve vagy a kádban egy perc alatt elmenjen a barátnője. Nem túlzunk.

Technikai részleteit tekintve pedig a Womanizertől megszokott minőséget hozza: cserélhető, extra fej, profi USB-töltő, kábé végtelen üzemidő – nem fog cserbenhagyni titeket pont a kritikus elszállás pillanatában. És hangsúlyozzuk, hogy egy csiklóizgató totálisan az az erotikus játékszer, amit nem csak magányos nők használhatnak, nagyon-nagyon nem: közösen, előjátékkor és szex közben is simán, gond nélkül be lehet vetni és egy gombnyomással húsz szintet ugrani a párod orgazmusával.

Ezt a darabot pedig különösen ajánljuk olyanoknak, akik:

  1. 1) Nem szeretnének lebukni, hogy náluk van egy csiklóizgató. Ez például baromi jól jön, ha többen éltek együtt: egy nő pipereasztalán fel sem tűnik ez a kis noir-et-lor cucc, teljesen cicomaterméknek nézhető. Akkor is jól jön, ha elvinnétek egy barátokkal, családdal közös nyaralásra, mert egy retikülből kivillanva sem tűnik szexjátéknak.
  2. 2) Ha sok időt töltötök külön és kell valaki, aki pótoljon téged számára, amíg távol vagy. Ez pedig nem a Pista lesz a szomszédból, hanem ez a kis luxuseszköz, mert hidd el, ha megleped egy ilyennel és egyszer kipróbálja, bőves-bőven lesz – hozzád kötődő – élvezetekben része, amíg újra látjátok egymást.
  3. 3) Ha imádtok a zuhany alatt, a kádban, medencében vagy bármilyen vízben szexelni és klasszisokkal emelnétek a téteket. Ha megnéznéd a barátnődet, ahogy elélvez a vízben – vagyis bocsánat, kell a mondat elejére ez a „ha”? Tuti, hogy megnéznéd, ezzel az eszközzel pedig garantált, hogy eléri a csúcsot.

A 2GO Womanizer társaihoz hasonlóan 59,990 forintért rendelhető a Vágyaim.hu-ról, díjtalan kiszállítással, plusz olyan diszkrét és önmagát nagyon unalmasnak álcázó kartondobozban érkezik, hogy a munkahelyed is simán lehet szállítási cím. Elsőre nem mondjuk, hogy olcsónak hangzik – viszont bármikor visszaküldhetitek, ha nem okozott gyönyört neki. Ezáltal pedig nektek. És hidd el, nem viszitek vissza. A tökéletes orgazmus- és szexélményért pedig, ami nem csak a gyártó szerint, hanem kivétel nélkül, minden egyes használója szerint teljesen garantált és évekre szól, szerintünk nem sok ennyi zsé. Mert ez éppen az a dolog, ami pénzben és minden másban is felbecsülhetetlen.

És ezt olvastad már?
A tökéletes kék búváróra és levágott kezek nyomába eredtünk Janklovics Péterrel – Csukló Szpotting