Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A karácsonyi ajándékozás örök slágere a televízió. Azért, hogy elkerüld a rossz ajánlatokat, három árkategóriában is megosztjuk a mi választásunkat: velük biztosan nem jársz rosszul!

A legjobb tévé 450 ezer forint alatt

Ha azt hitted, hogy a plazmatechnológiának már végleg befellegzett, és a jövőt csakis az LCD-képernyők uralják majd, tévedtél: képminőségben egy jó plazmatévé kenterbe ver egy átlagos LCD-set. Noha a legmodernebb LCD-tévék megszorongatják a plazmákat, leverni nem tudják őket. A Panasonic TX–P50VT50E televíziót a legújabb plazmatechnológiával vértezték fel, ezáltal óriási kontrasztarányt és élethű színeket kínál.

A filmek szerelmeseinek jó hír, hogy a 127 cm-es képátlójú tévén a feketék valóban feketék, nem pedig valami lagymatag szürke utánzatok. Ebben a kategóriában a Full HD-felbontás és a 3D már több mint természetes, az okostelevíziós tartalmak fogyasztásában pedig a touchpades távirányító lesz segítségedre. Ára kategóriánk felső határát üti meg, azaz 450 ezer forint.

A legjobb tévé 200 ezer forint környékén

A 117 cm-es képátlójú Samsung UE46ES5500 nem csak okos, hanem szép is: letisztult vonalaival nappalid ékévé válhat. A LED háttérvilágítással rendelkező kijelző Full HD-felbontással rendelkezik, nem a hardver adja azonban a tévé igazi vonzerejét: jelenleg a Samsung jár az élen az okostelevíziós tartalmak terén.

A Smart HUB szolgáltatásai közé tartozik az internetezés, a facebookozás, a YouTube-videózás és további alkalmazások letöltése, azaz a lehetőségek szinte korlátlanok: olyan, mintha egy okostelefonod lenne óriási kijelzővel. A Samsung televízióját bolttól függően valamivel 200 ezer forint alatt kaphatod meg.

A legjobb tévé százezer forint körül

Ez az az árszint, amit a legtöbben céloznak meg új televízió vásárlásakor hazánkban. Összességében elmondható róla, hogy szinte az összes gyártó ajánl hasonló tulajdonságokkal rendelkező tévéket, amelyek közül nem könnyű választani. Az erős mezőnyből az LG 81 centiméteres, 32LS570S típusjelű televízióját szemeltük ki, amely már okostelevíziós tartalmakkal is szolgál, és kicsivel több mint százezer forintért viheted haza.

Ebben az árkategóriában a Full HD felbontást és a LED háttérvilágítást már elvárhatjuk; ha mégsem az LG tévéjét választanád, semmiképpen se vásárolj nem Full HD-s (HD Readynek hívott, kisebb felbontással rendelkező) televíziót: lassan 2013-at írunk, az ő koruk már leáldozott.

Tovább:
A Player férfias karácsonyához
A legfrissebb cikkekhez
Napjaink szánkóihoz 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.