Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Imádod a hátulról behatolás pozícióját, de úgy érzed nem lehet túl fantáziadúsan kombinálni? Élénk tévedés és ezt már időszámítás előtt négyszázban is tudták. Kalandra fel: mutatunk tíz nagyon szexi kutyapóz-variánst a kéj nagykönyvéből.

Imádod a hátulról behatolás pozícióját, de úgy érzed nem lehet túl fantáziadúsan kombinálni? Élénk tévedés és ezt már időszámítás előtt négyszázban is tudták.Természetesen a Káma Szutráról van szó, melyben a kellemes alappózoktól kezdve az akrobatikusabb, zavarbaejtőbb mutatványokon át a testi örömökhöz legszebben vezető gyakorlati tanácsokat kapjuk. Tehát kalandra fel: mutatunk tíz nagyon szexi kutyapóz-variánst a kéj nagykönyvéből.

A zsanér

Ebben a pozícióban a férfi feltérdel és kissé hátradől egyik karján támaszkodva. A hölgy szintén térden van kutya pózban, lábai terpeszben és a karjára támaszkodik. Ebben a pozícióban a nő mozog, miközben a férfi szabad kezével izgathatja a hátsó részeket.

A kihívás

Nem véletlenül hívják így ezt a pózt, mivel a teljesítéséhez egy erős szék, nagyfokú flexibilitás és némi erőbefektetés is szükségeltetik. A hölgy előrehajol ülő helyzetben egy széken, könyökét a térdeire támasztva. A férfi hátulról hatol be és erősen tartja a nő csípőjét, így figyelve az egyensúlyra.

A szfinx 

A nő a hasán fekszik, egyik lábát maga alá hajtva, a másikat pedig hosszan kinyújtva, elöl az alkarjára támaszkodva. A férfi hátulról hatol be, így a nő medencéjére gyakorolt nyomás és a könnyen megtartható, jó ritmus mindkét fél számára nagyon erős orgazmust hozhat.

Az indiai kézenállás

Ebben az izgalmas pózban a hölgy széles kéztartásban, fejjel lefelé tartja magát, lábait a férfi karja alatt a hátán összekulcsolva. A férfi áll és kezeivel tartja a nő csípőjét. Mivel a pozíció mindkét fél számára megerőltető, ezért jó kondíció szükséges hozzá és néhány percnél tovább nem ajánlott tartani.

A vadászkutya

A kutyapóz eme variánsában a nő négykézláb van, testével viszont hátradől a férfi karjaiba és lábait összezárja. A férfi térden van és hátulról hatol be, miközben szabad kezeivel a hölgy melleinél garázdálkodhat.

Az álló talicska

A póz igényel némi akrobatikát a kivitelezéshez. Először a hölgy helyezkedik alkarjain támaszkodó kutyapózba, a férfi hátulról behatol. Ezt követően a férfi ráteszi a nő behajlított lábait a combjára, megfogja a két lábfejét és lassan felemelkedik. Érdemes úgy beállítani a pózt, hogy a nő könnyen tudjon ellennyomást gyakorolni, miközben a férfi ritmusosan behatol.

A leterített tigris

A férfi kinyújtott lábakkal felül az ágyon, a nő pedig hason a férfi péniszére csúszik úgy, hogy kezeivel a férfi talpát fogja ellentartásként. A nő térdei a férfi két oldalán vannak, miközben a nő egész felsőteste a férfi lábai között. Ebben a pózban a nő, avagy a leterített tigris mozog.

A legyező

A nő két lábán áll, felsőteste pedig előredől egy székre és karjait keresztbe téve támasztja magát. A férfi hátulról hatol be, két szabad kezével a hátsó részt, a melleit és a klitoriális részt is izgathatja a hölgynek, ez utóbbit például egy orgazmusbiztos vibrátorral. A behatolás mély, a hüvely elülső falát és a G pontot stimulálja. Ez a póz tökéletes anális együttléthez is.

A lépcső-mester

Avagy a Led Zeppelin után lépcsősor a mennyországba is lehetne a póz neve. A lépcsős pózhoz szükség van egy legalább négyfokos lépcsőre (meg szerintünk valami szőnyegfélére a térdeitek alá). A nő guggoló pózban, előredőlve térdel a férfi előtt, kinyújtott karjaival szélesen a lépcső két oldalánál támaszkodva. A férfi a nő csípőjét tartva, félig feltérdelő pozícióban hatol be. Ez a póz szintén alkalmas anális szexhez.

Az Y hajlat

Az Y hajlat pózban a nő csipőig van az ágyon, felsőteste lefelé a padlóhoz hajlik, ahol tenyerével támasztja a fejét. A férfi a nő fenekén tartva kezeit hatol be hátulról a nő szétterpesztett lábai közé. A pózban a férfi a nőt análisan is izgathatja. Nos, melyik lett a nyerő?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.