Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És azt sem fogod kitalálni, miért mondott az egyébként hetero, és nem túl válogatós Mohammad Abad az összesnek nemet.

A 44 éves, Angliában élő Mohammad Abadot az elmúlt hónapokban nagyjából 50 nő kereste meg azzal, hogy szívesen hancúroznának vele egy kiadósat. Mielőtt elővennéd a cinikus énedet, megsúgjuk, hogy Mohammad nem különösebben gazdag és – ahogy a mellékelt ábra mutatja – Schwarzenegger testével sem rendelkezik, hovatovább, még csak nem is különösebben jóképű.

Emberünk sztorija nem indul valami vidáman, ugyanis ott kell kezdenünk (ülj le légyszíves!), hogy szegényt gyermekkorában úgy ütötte el egy autó, hogy letépte a hímvesszejét és az egyik heregolyóját.

Megértjük, ha most néhány percig olvasás helyett inkább fájdalmas arccal markolászod a farkadat, ezért hagyunk egy kis időt, hogy elmúljon az a kellemetlen sajgó érzés az ágyékodban. Amíg magadhoz térsz, nézegess valami szórakoztatót!

Nyugalom, a nehezén már túl vagyunk! Az történt ugyanis, hogy Mohammad egy modern orvosi eljárás eredményeként idén márciusban végre mesterséges péniszt kapott.

Ehhez összesen 121 műtétre, és nem mellékesen 26 millió forintnak megfelelő angol fontra volt szükség. A műpéniszt a beteg karjáról vett bőr és idegek borítják, így valamennyire élvezetes számára a szex, az erekcióval pedig azért nincs baja, mert a heréken található gomb megnyomásával a készülék a gyomorból érkező folyadék segítségével azonnal, és bármennyi időre harckész állapotba hozható.

Ez volna az

Eegen, ez még annak ellenére is szarul hangzik, hogy végső soron egy ember nyerte így vissza a férfiasságát. Ha még mindig sajnálod szegényt – miért is ne tennéd? – akkor azt is elmondjuk, hogy néhány hónappal a sikeres műtét után Mohammad úgy döntött, itt az ideje elveszítenie a szüzességét, ezért elment a 35 éves Charlotte Rose-hoz, aki nem mellékesen örömlányként keresi a kenyérre valót, és élesben is kipróbálta a felszerelést.

Rose és Mohammad (Kitalálod melyik melyik, ugye?)

A dolog aztán olyan jól sikerült, hogy Rose végül elengedte a 160 fontos (nagyjából hatvanezer forint = nem ócsó) tiszteletdíjat, aminek hamar híre ment a jó angol bulvársajtónak köszönhetően. Mivel Mohammad szerszáma gombnyomásra keményedik, ezért gyakorlatilag addig bírja az ágyban, amíg nem szégyelli, ez pedig a jelek szerint még annak ellenére is felébreszti egy rakás nő kíváncsiságát, hogy ez esetben a farok nem vérrel, hanem gyomorváladékkal működik.

A történet most ott tart, hogy Mohammad nem igazán nyomkodja azt a bizonyos gombot. Amikor arról kérdezték, hogy miért nem él az ajánlatokkal, elmondta, hogy ennek egyáltalán semmi köze az ízléséhez, mivel neki teljesen mindegy, hogy egy nő szép, csúnya, alacsony, magas, vékony vagy kövér. A probléma ennél sokkal prózaibb természetű, az van ugyanis, hogy emberünk saját bevallása szerint

túl fáradt

a szexhez, ugyanis sokat dolgozik.

Ha ezt bármilyen formában kommentálnánk, abból sehogyan sem tudnánk jól kijönni, hiszen egy ilyen módon szerencsétlenül járt, és az intim együttléteket egész életében csak korlátozott mértékben élvezni képes ember libidójával nem illik nagyon viccelődni.

Reméljük, Mohammadnak minél hamarabb sikerül megbarátkoznia a kishaverral... bár a kishaver talán nem a legjobb kifejezés, ugyanis ebben az esetben a szerves csatolmány 20 centiméteres.

Ne csóváld a fejed! Ha már választhat az ember, egyértelmű, hogy a nagyobb kiszerelést kéri állandóra.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.