Leszbikus és biszexuális nők adnak tanácsot férfiaknak, milyen a legjobb ujjazás. Szerintünk ezt el akarod olvasni.

Sokan vannak, akik szerint az előjáték izgalmasabb, mint maga az aktus; nem biztos, hogy te így vagy vele, de hidd el, a nőknél nagyon sokszor a mesteri bevezető a katartikus szex előszobája. A Vice magazinban megjelent, most következő tanácsok kifejezetten az előjáték megujjazás részéhez adnak profi tippeket férfiaknak, méghozzá olyan nőktől, akik cselekvő és befogadói oldalról is jártasak a témában.

0. Kockázatokról és mellékhatásokról

Először is a biszexuális cikkíró emlékeztet, hogy minden nő és minden vagina is különböző, így azok a technikák, amik mondjuk egy előző barátnőddel működtek, a mostani párodnak rosszak, kényelmetlenek vagy akár fájdalmasak is lehetnek. Éppen ezért, a mindent megelőző jó tanács, hogy kommunikáljatok róla – de nyugi, nem kenjük el ennyivel a témát, ez csak az „olvassa el a betegtájékoztatót”-rész volt, most jönnek a valódi tanácsok!

1. Vágd le a körmeidet

Nagyon sok férfi nem gondol bele, mennyire fájdalmas tud lenni a vagina érzékeny, belső falán, ha a körmök egy kicsit hosszabbak és megsértik azt a részt, aminek igazából élvezetet akarnak okozni. Egy nő sem szeretné, hogy Ollókezű Edward járjon ki-be benne, szóval erre mindenképp figyelj, mielőtt belekezdenétek.

2. Kesztyű?

Érdekes javaslatot ír a cikk, miszerint nem ördögtől való dolog kipróbálni esetleg egy latexkesztyűt is, különösen, ha a másik nem akar megszabadulni a hosszabb körmöktől.

3. Síkosítás, síkosítás, síkosítás

A körmöknél is rosszabb érzés, ha valami csontszárazon hatol be a vaginába. Sok férfi ódzkodik a síkosítótól, mert egyrészt más érzetet kelt, mint a természetes nedvesség, valamint sokan „kudarcnak” élik meg, hogy a párjuk nem nedvesedett be. Ha benned is van ezzel kapcsolatban negatív érzés, akkor légyszi most fogadd el tőlünk egy életre:

az, hogy nem nedves a párod, nem azt jelenti, hogy ne izgult volna fel!

A nedvesség nem mindig érkezik kéz-a-kézben a felajzott állapottal, ilyenkor pedig körülbelül kötelező a síkosító használata. Kend be az ujjaidat, masszírozd be finoman a szeméremajkak környékére és a vaginába is.

4. Válassz megfelelő síkosítót

Síkosítóból rengeteg van a piacon – mi is csináltunk egy nagy tesztet belőlük – és vannak köztük baromira eltérőek is. És az eltérés itt nem feltétlenül az eper- vagy málnaszagra vonatkozik, hanem arra, mit csinál a gél. A neutrális, vízbázisú síkosítók mellett vannak egészen extrém versenyzők is: például a hideg és meleg síkosítók, a mentolos érzetű variációk vagy épp a chiliforró darabok.

Ez utóbbi kettőt például a vagina belsejébe nagyon-nagyon nem ajánljuk (szétég szegény párod belülről, majd pedig a te péniszed is, ha behatolsz), ezek a csikló izgatására ezerszer jobbak. Szóval nézd meg kétszer, milyen síkosítóval dolgozol, szerintünk ujjazásra a neutrális, vízbázisú a legjobb választás.

5. Ujjazás nem egyenlő dugás ujjal

A Vice cikkében megszólaló, biszexuális Miranda arról panaszkodik, hogy sok hetero férfi teljesen félreérti az ujjazást, és gyakorlatilag ujjal szexszel a vaginában.

Az ujjazásnak nem csak a vaginában ki-be járásról kell szólnia, hanem bele kell vinni a csikló izgatását is.

Ezt lehet a másik kezeddel vagy épp egy csiklóizgatóval – a két izgatás együtt ezerszer hatásosabb, mintha csak az egyiket vagy a másikat csinálnád.

6. Próbálj a G-pont felé nyomást gyakorolni

A vaginában a G-pont körülbelül a belső fal közepén helyezkedik el, azon a részen, ami a köldök felé van inkább, mintsem a derék felé (reméljük érthető, szóval a has irányába kell a vagina belső falán nyomást gyakorolni és nem a derék felé). A G-pont a vaginális orgazmus kulcsa: azzal, hogy itt gyakorolsz nyomást, elég nagy az esélye, hogy élvezetet okozol a párodnak (még ha nem is orgazmust).

7. Hagyd a rutinokat, kísérletezz

A cikkben megszólaló egyik leszbikus nő szerint a legnagyobb hiba, amit el lehet követni, az az, ha folyton egy bejáratott rutint próbálunk ráerőltetni a másikra. Szerinte figyelj a párod testére és jelzéseire: milyen mozdulatsorra hogyan reagál. Viszont ne ess abba a hibába, hogy egyetlen nyögést már készpénznek veszel, és onnantól csak azt csinálod húsz percig agresszívan, amíg el nem élvez a párod.

Az ujjazás a variálásról szól: az, hogy egyszer valami nagyon jól működött, nem jelenti, hogy folyton és örökké ugyanazt a bejáratott mozdulatsort kell ismételni. Kísérletezz: sebességgel, a lassú és gyors váltakozásával, mélységgel, körkörösséggel, egy ujjal és több ujjal!

8. Ne feledkezz meg a többi szexi dologról

Az ujjazás nemcsak ujjazás, hanem az előjáték egyik izgalmas része. Éppen ezért akkor lesz az egész ujjazás is sikeres, ha maga a full előjáték is szexi. Smároljatok, suttogj szexi dolgokat a fülébe, nézzetek egymás szemébe ujjazás közben – nagyon izgató tud lenni – és úgy összességében legyen forró a hangulat, mert az ujjazás is tízszer izgibb lesz így.

Hajrá!

(Fotók: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Félreértelmezed a többieket, ha kialvatlan vagy
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne