Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A tizenegyedik az, ha veszel neki egy Ferrarit, de mivel erre nem mindannyiunknak telik, itt van tíz, amihez biológia kell, nem pénztárca.

Előre szögezzük le: minden nőnél más az, ami kiváltja az orgazmust és nem mindenki képes ezt a tíz fajta orgazmust elérni. De bizonyított tény, hogy az itt felsorolt elélvezésfajták mindegyike létezik.

Úgyhogy vágjunk is bele!

1: Klitoriális orgazmus

Avagy csiklóorgazmus. A csiklóban körülbelül nyolcezer idegvégződés található, melyek izgatása egészen extrém, intenzív orgazmust okoz. A klitorisz gyakorlatilag egy orgazmus-palota: tizennyolc külső és belső része mind alkalmas a csúcsélmény elérésére. Nem is csoda, hogy a nők 75 százalékának szüksége van a csiklóizgatásra, hogy orgazmust érjenek el. Ezt pedig ilyen eszközökkel lehet nagyon durván a csúcsra járatni!

2: Vaginális orgazmus

Más néven: hüvelyi orgazmus. A hüvelyi orgazmus elméletben sokkal intenzívebb élményt tud okozni, mint a klitoriális, de az előzővel ellentétben ezt csupán a nők 25 százaléka képes elérni. Már sokszor leírtuk a playeren, de nem lehet elégszer: tévhit, hogy a nők csakis a behatolástól el tudnak élvezni, a legtöbbjüknek szükségük van más stimulálásra is az orgazmushoz.

3: G-pontos orgazmus

Az a mitikus G-pont, igaz? Pedig létezik, csak nem pont, hanem terület: a vagina frontális falán lévő rész, kb. a szeméremcsont és a méhnyak közt helyezkedik el. Ennek stimulálása és behatolás általi folyamatos ingerlése extrém orgazmushoz vezethet: a legtöbb női ejakuláció (avagy pornós ismertebb nevén squirting) is a G-pontos orgazmus eredménye.

4: A-pontos orgazmus

Igen, A-pont is van, méghozzá a hüvely elülső falán, olyan 7-10 centinél. Ettől a fajta orgazmustól szintén lehet némi kilövellés a hölgy részéről. A G-ponttal ellentétben ezt a részt mellesleg nem csak behatolással, hanem ujjazással is el lehet érni.

5: Mélypontos orgazmus

Ez a mély pont a hüvely legmélyebben elhelyezkedő része, mélyebben, mint a G-pont és nem a hüvely elülső, hanem hátsó falán, közvetlen a méhnyak előtt. Ehhez elég nagy szerszám és a tökéletes szexpóz kell – de a hatás garantált.

6: U-pontos orgazmus

Mennyi pont egy nőben, mi? De ez éppen nem a hüvelyen belül, hanem azon kívül van; a húgycső nyílásánál. Ez egy apró pont, közvetlenül a csikló alatt és a hüvelytornác fölött. Extrém intenzív orgazmust tud okozni, mivel nagyon közel áll a csiklóhoz.

7: Mellbimbó-orgazmus

Igen, egyáltalán nem példa nélküli, hogy egy nő a mellek és a mellbimbók izgatásán keresztül érjen el orgazmust. A tapasztalatok szerint ez a fajta elélvezés „rövid és éles”, nem olyan hosszú és hullámokban jövő, mint a nemi szervi orgazmusok. Mellesleg ez egyszerre is történhet egy csikló- vagy / ÉS hüvelyi orgazmussal – ha ezt eléred egy nőnél, kérünk, hogy azonnal fáradj be a szerkesztőségünkbe és taníts.

8: Orgazmus bőrön át

Némely nőnek nagyon-nagyon érzékeny a bőre és simogatással, masszázzsal, cirógatással is képesek elérni a csúcsra. Ezt bizonyítandó mellesleg minden dzsigoló elmesélése alapján a klientúrájuk túlnyomó többsége hosszú, erotikus masszázst kér kezdésnek – de van olyan is, mikor szexre nem is kerül sor. Amúgy egyes vélemények szerint ennek a fajta orgazmusnak a tizedére redukált formája a „zenei” orgazmus: mikor annyira élvezeteset hallunk, hogy végigfut többször is a libabőr a testünkön.

9: Mentális orgazmus

Na ezt nehéz elsőre megemészteni, pedig tulajdonképpen te is éltél át hasonlót. A dolog olyan, mint mikor maszturbál az ember: vagy pornót néz vagy valamilyen erotikus képsor pereg a szeme előtt és az ettől felhevült izgalmi állapot hatására magához nyúl és elélvez. Nos, vannak olyan nők, akik ezt képesek elérni anélkül IS, hogy magukhoz érnének – ilyenkor a vagina belső fala kitágul és beszűkül és megtörténik az orgazmus, akár az illető akaratán kívül is.

10: Anális orgazmus

Habár eléggé tabutéma és sokan ódzkodnak is tőle, mégis: ha kellő előkészülettel, kölcsönös bizalommal, fokozatosan és jól csinálják, az análszex fantasztikus élményt tud nyújtani. Annyira jót, hogy nagyon sok nő el is tud menni tőle és ez nem csoda: a hátsó fertály telis-tele van idegvégződésekkel és a belső rész csakúgy, mint a nyílás a legtöbbeknél igen fontos erogén zóna, amit érdemes felfedezni!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.