Az ANTL csak vendéglátóhelyeken lesz elérhető.

Erre nem számítottunk: valami radikálisan újjal jött elő a Dreher. A történelmi főzőházától függetlenül működő Sörműhelyt épített a Dreher Sörgyárak, amely a kreatív receptek műhelye, egyben egy új magyar márka otthona is lesz. A vendéglátóhelyekre koncentráló ANTL márka első két sörével a vállalat alapítója előtt tiszteleg: a Vienna Style Lager egy modern értelmezése annak a sörstílusnak, ami meghozta Dreher Antal számára a „Sörkirály” nevet közel kétszáz éve, az English Style Summer Ale pedig az angliai tanulmányútját idézi meg, amely a későbbiekben a dreheri tudásmegosztást inspirálta.

„A Dreher Sörgyárak története az alapítás első napjától kezdve a folyamatos újításról szól. Elsőként a kőbányai pincerendszer és az akkor még egyedülálló artézi kutak használata a Dreher Antal által feltalált lager bier készítéséhez, aztán a gőz- és hűtési technológiák korai alkalmazása, majd például az előremutató üvegpalackozás és az alumíniumhordók bevezetése is ezt jelentette. Ezt a hagyományt építettük tovább az elmúlt években termékinnovációinkkal és újszerű együttműködéseinkkel, amihez most új lendületet adunk a Sörműhellyel és az ANTL márkával” – mondta Békefi Gábor, a Dreher Sörgyárak vezérigazgatója.

Az ANTL elsőként két sörrel jelenik meg, ezután évente többször cserélődik majd egy-egy típus. A lágyan keserű, szűretlen ANTL Vienna Style Lager modern formában idézi meg azt a sörstílust, amely Dreher Antalnak nem csak a Sörkirály címet, de az egész világot meghódító piaci sikert is meghozta. Illatára és ízére is jellemző a fűszeres komló a háttérben, amely kontrasztot ad a malátás édességnek.

Az ANTL márka sörei a bevezető időszakban Budapesten és környékén, több mint 50 vendéglátóhelyen, limitált mennyiségben, csapon lesznek elérhetőek. Kóstolnánk...

És ezt olvastad már?
78 év után kiderült, ki árulhatta el a náciknak, hol rejtőzik Anne Frank és családja