Alvókapszula, nagyobb és privátabb terek is lesznek hamarosan az új-zélandi légitársaság Dreamlinerein. Öt évi kutatás előzte meg a tervezési fázist.

2024-től alaposan megújulnak az Air New Zealand szolgáltatásai: a turistaosztályon jön a világ első repülős alvókapszulája, emellett új Business Premier ülés és Business Premier Luxe osztály is lesz. A három különböző kabin válasz az utasok elsöprő többségének visszajelzésére:

rendkívül fontosnak tartják az alvást, és sokkal nagyobb az igényük a helyre és a kényelme, mint amihez a repülőkön hozzászoktunk.

A Business Premier Luxe osztályt a nagyobb és „privátabb” teret kereső ügyfelek számára tervezték, a Skynest a turistaosztály utasainak a világ első repülőre tervezett alvókapszuláját kínálja, míg a Skycouch-on három ülésből képezhető egy sík felület egy matrac segítségével.

Alapos munka előzte meg az újratervezést: öt éven át folytattak kiterjedt kutatásokat a vásárlói visszajelzésekről. A beltér kialakítását az Aotearoa (Új-Zéland maori neve) ihlette, hogy „az ügyfelek azonnal megtapasztalják az Új-Zéland élményt, amint felszállnak a fedélzetre.”

„Új-Zéland fekvéséből adódóan egyedülálló helyzetben vagyunk, élen járjunk az ultrahosszú távú utazási élményben – magyarázta Greg Foran, az Air New Zealand vezérigazgatója. – Nem engedünk kompromisszumot az alvás, kényelem és jóllét terén, mert tudjuk, mennyire fontos az ügyfeleinknek kipihenten megérkezni – akár egyenesen egy meetingre mennek, akár a nyaralásukat kezdik meg.”

A célra a légitársaság nyolc Boeing 787-9 Dreamlinerjét alakítják át.

(Forrás: Air New Zealand)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Teljesen érthetetlen, miért nem volt még Kristen a nap csaja