Évről-évre megtalálni azt az ajándékot, amivel kifejezed a szerelmed a párod iránt, nem túl könnyű feladat. Most viszont mutatunk egy olyan tippet, amivel a Valentin-napi agyalást azonnal ki is húzhatod 2022-re.

A tökéletes Valentin-nap szerintünk a figyelmesség, a szerelem és a szexi, intim együttlét koktélja, ami simán lehet nem cukormázas, művi és nyálas. Ehhez viszont az kell, hogy tudj valami nagyon eredeti és bomba ajándékot adni, ami már önmagában hangulatba hozza az egész estét.

Ha most épp nincs a zsebedben annyi, hogy egy gyémántnyaklánccal lepd meg – pedig lehet, hogy attól is hangulatba jönne –, akkor ajánlunk egy roppant pikáns, egyedi és hozzá még nagyon olcsó ajándékot is, mellyel garantált a szexi és fülledt este. Hogy mi ez?

Szexpedíció: a világ legfülledtebb társasjátéka

A Szexpedíció egy társasjáték pároknak, méghozzá olyan pároknak, akik nagyon nem félősek, ha szexről és egymás felhúzásáról, erotikáról és már-már teljesen pornográf kihívásokról van szó. Míg a Monogamy nevű, szintén pazar szextársasjáték is bevisz a rejtett gyönyörök világába, a Szexpedíció abszolút szintet lép: a feladatok sokkal mocskosabbak, meredekebbek, szexibbek és bevállalósabbak mint elődjénél.

A játék lényege, hogy az elején mindketten felírtok egy-egy fantáziát egy lapra, majd a nyolclapú dobókockával haladva mentek végig a pályán.

A pálya pedig tele van nagyon 18+-os feladatokkal: a saját szád bekötözésétől és csendben maradástól kezdve a jó szopás bemutatásáig egy fallikus tárgyon át a párod kikötözve izgatásáig a Szexpedíció nem finomkodik a tényleg pornóhoz hasonló hangulat megteremtésén.

Az S&M feladatok közt találjuk a legkinkybbeket, melyek a dominálás-és-szolgálás szerepköreivel játszanak, de néha egészen meglepő kategóriákba tesznek nagyon nagy bátorságot és bevállalósságot igénylő feladatokat.

A Szexpedícióban az a legizgalmasabb, hogy valóban megismerhetitek általa a másik abszolút titkos vágyait vagy épp félelmeit is szexuális-erotikus téren, méghozzá közvetlen és játékos formában, nem kínosan és feszengősen.

Emellett maga a társasjáték is kábé a végtelenségig variálható: nem tudhatod, melyik mezőre lépsz és a kártyák közül a hat feladatból melyiket kell épp teljesítened.

A Szexpedícióban nincsenek tabuk: itt tényleg ledőlnek a prűdség falai és marad a színtiszta, fülledten erotikus és olykor pornósan mocskos hangulat.

A társasjátékot, ami megváltoztatja a Valentin-napotokat, 8 990 forintért rendelheted meg a Vágyaim.hu oldaláról; ezután vagy átveheted a boltjukban vagy pedig Valentin-napra kérheted a kiszállítást is, amit abszolút diszkrét, jelöletlen csomagban csinál a cég.

Szerintünk ennél eredetibb, párként is közelebb hozó és ár-érték arányában verhetetlenebb ajándék Valentin-napra nincs, úgyhogy irány a webshop, majd pedig pár nap múlva a végtelen szexuális kalandok!

(Fotók: Jérémie Nassif, modell: Olga Kozbar, termékfotók: Vágyaim.hu)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Több mint 2000 évig jég borította, de szeptemberre teljesen jégmentessé válhat egy svájci hágó