A világ legszexibb női megszállják a képernyőket – Videó
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az angyalok biztosan nem a fejükre esnek, hiszen munka van! December 4-én közvetítik a Victoria's Secret éves bemutatóját, ami minden alkalommal több millió nézőt vonz.

Immáron tíz éve a CBS csatornáé a megtiszteltetés, hogy a világ legszebbnek kikiáltott hölgyeit egy tévéműsor keretében mutathassa meg, amint rendkívül hiányos öltözékben vonulnak végig a kifutón. A show ugyan lezajlott már pár hete, de a tévépremiert majdnem ugyanakkora hype övezi, elég csak ellátogatni a Victoria's Secret Facebook-oldalára. (Mi rendszeresen látogatjuk ezt a profilt – természetesen leginkább szakmai okokból –, ezért is vagyunk ennyire jól értesültek.)

Ezek az évente megrendezett bemutatók harsányak, látványosak és mindig nagyot szólnak, a sztárfellépőknek is köszönhetően – idén Rihanna, Bruno Mars és Justin Bieber dalolászott a kifutó színpadján.

A show további különlegessége, hogy minden évben kizárólag egy modell viselheti a Fantasy Bra névre keresztelt, horribilis értékű melltartót. Gisele Bündchen kapta a lehetőséget, hogy minden idők legdrágább fehérneműjét viselje 2000-ben: a tizenötmillió dolláros melltartó a Guinness Rekordok Könyvében is helyet kapott, mint a valaha készített legértékesebb fehérnemű, de Heidi Klum volt az, aki legtöbbször (három alkalommal) mutatta meg idomait az aktuális darabban.

Idén Alessandra Ambrosióra adják a két és fél millió dolláros (jelenlegi árfolyamon kb. 540 millió forintos) melltartót. A bemutatóra hangoló kisfilm egész laza és szórakoztató, tele van jobbnál jobb nőkkel, sőt még a gyémántfülbevalóval telelőtt tinisztár sem tudja elrontani, ráadásul idén Palvin Barbara is része volt fehérneműs felvonulásnak.

Ebből ítélve nem találunk indokot arra, miért ne tűzhetné egy magyar csatorna a műsorára ezt a bemutatót. A csajok a fehérnemű-költeményekért néznék, a férfiak pedig azért, ami bennük van, nem?

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
A rovat többi cikkéhez
Palvin Barbihoz

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.