Az egész úgy kezdődött, hogy 310 ember levetkőzött, és bement a jeges Balatonba. Újévkor, amikor a tisztességes emberek még békésen feküdtek másnaposan.

Ahogy a múltkor beszámoltunk róla, volt egy ilyen terv, hogy Szigliget ismét bekeményít, és a hagyományoknak megfelelően újévkor túlélőbajnokságot rendez, vagyis szervezett kereteken belül lehetett jelentkezni újévi fürdőzésre a Balatonnál. Ez megtörtént, és most lássuk, milyen fejet vágtak azok, akik bevállalták, utána pedig meg kéne nyerni néhány üveg vodkát és egy fesztiválbelépőt is:

Az eseményen a Mystery Gang csapatta a muzsikát, illetve az egyik attrakciót is a csapat frontembere szállította.

Minden tiszteletünk azoké, akik valamiért úgy gondolták, hogy be akarnak menni a 3 fokos vízbe újévkor, és utána pedig azé a 4000 emberé, akik ezt meg akarták nézni, bár ha választani kell, akkor inkább azt a tábort erősítettük volna, aki kicsit bebólintva röhög azokon az arcokon, akik bevállalják.

Ami viszont még ennél is sokkal izgalmasabb, az az, hogy megindítjuk a fesztiválszezont! Igen, már januárban, mert idén valószínűleg még nem nyerhettél  fesztiválbelépőt, nemhogy olyat, ahol abból a piából lehet inni, amit rólad neveznek el. Hogy mi? Igen.

Nyerj fesztiválbelépőt a SZIN-re, és idd a kedvenc, saját, rólad elnevezett vodkás koktélod a fesztivál ideje alatt!

Egészen pontosan így néz ki a kiírás:

Küldd el nekünk a kedvenc vodkás koktélod receptjét (saját legyen, szigorúan!) és a Player és a Royal Vodka zsűrije a beküldött receptekből kiválasztja a legizgalmasabb 3 alkotást, amiből végül az olvasók döntik el, melyik lesz 2016 legmenőbb SZIN-es fesztiválkoktélja. Fontos, hogy el is nevezd az italt, mert a pultnál, a fesztivál ideje alatt így lehet majd megrendelni! (Például: "KovácsMisiféle baszkieznagyondurva koktél").

A győztes recept jutalma:

– 1 db fesztivál hetijegy az SZIN-re
– A fesztivál ideje alatt minden nap töltenek neked ingyen a kedvenc koktélodból (ha okosan nézel, lehet, hogy többször is, a felelős alkoholfogyasztást szem előtt tartva, nyilván)
– 6 üveg Royal Vodka, hogy formába lendüljetek a haverokkal nyárra

A recepteket és azok tréfás elnevezéseit a jatek@player.hu címre várjuk, január 15-ig, utána jön a közönségszavazás!

Szóval, de most komolyan, mekkora király leszel, ha több ezer ember fogja majd kikérni a kedvenc vodkás koktélod nyáron? Te meg csak komótosan összekacsintasz a csapossal, mert mindketten tudjátok, hogy te vagy KovácsMisi...

És ezt olvastad már?
A tüzes Georginával zárjuk ezt a hűvös hetet