Nyár végére még beszerezhetsz egy sor egyedi, kézműves terméket tehetséges hazai dizájnerektől, és még inspirációt is adunk hozzá.

Ha még elcsípnél a nyáron egy jó hangulatú dizájn napot, akkor koncentrálj a vasárnapra: 11-19 óráig vár a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében a WAMP design vásár.

Ingyenes a belépés és a vásár kutyabarát, és még csak nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy

a WAMP kiállítók színe-java készül erre az alkalomra egyedi tervezésű ruhákkal, táskákkal, grafikákkal, kerámiával, ékszerekkel, kiegészítőkkel.

Mi most abszolút önkényes alapon kiemelünk egy galéria erejéig néhány darabot, de hangsúlyozzuk: a kínálat hatalmas, tájékozódj előre is, és persze a helyszínen is engedheted, hogy az impulzusaid vezessenek.

A szervezők tömegközlekedést javasolnak, elvégre jól megközelíthető helyen van. A honlap mellett a WAMP Facebook-oldalán tudhatsz meg többet arról, mi vár rád.

(Fotók: WAMP/Facebook)

Ez is érdekelhet:

Minden kereskedelmi trenddel szembemegy a tartós termékek boltja

A járvány idején indult, élethosszig tartó termékekkel, valós boltban az online shopok idején, mégis működik az eldobható életmódnak hátat fordító vegyeskereskedés Párizsban.

Budán kutatja az autózás jövőjét a Mercedes

A Mercedes dizájnfőnöke is jelen lesz a MOME diplomaosztóján, és vele együtt nyitják meg a közlekedés jövőjével foglalkozó Mobility Labet az egyetem Campusán.

És ezt olvastad már?
Margaritával ünnepelnénk az állatok világnapját