Egy percen belül elélveznek tőle a nők, mi az? Nem, nem az, amit a lábad között hordasz, hanem ez a csodás játékszer, ami elfér a tenyeredben.

Reméljük, veterán Player-olvasóként és a barátnője orgazmusa iránt törődő férfiként tudod, mi az a csiklóizgató. Ha mégsem, akkor röviden: egy olyan vibrátorról van szó, ami nem a vaginába megy, hanem a csiklót izgatja egy korongos fejjel, rezgő és szívó impulzusokkal egészen addig, amíg a hölgy a hetvenhetedik mennybe nem repül.

Csiklóizgatókat mára nagyon sok brand gyárt, viszont van egy márka, amely a műfaj aranylabdása és legendája: a Womanizer, amelynél már a név is garanciapecsét a legmagasabb minőségre.

Most ők dobtak egy új csiklóizgatót a piacra, mi pedig leteszteltük, mit tud a csúcsminőségű eszköz.

A Womanizer Starlet 3 egy akkus, vízálló csiklóizgató, több színben is elérhető, de mindegy, hogy a türkizt vagy a lilát választod, a csajod orgazmusa nem ismer színeket és határokat vele.

Nem túlzunk: a csinos szexjáték aprócska mérete ellenére félelmetes teljesítményre képes! A Starlet 3-ban nagyon jó, hogy hihetetlenül egyszerűen kezelhető: mindösszesen egy plusz- és mínuszjelet kell megnyomni az intenzitás állításához.

A csiklóizgató hat fokozatot tud, melyben a léghullámos technológia rezegteti a csiklót addig, amíg a párod elér a mindent felülmúló orgazmusok földjéig.

A Starlet 3-at már megérinteni is jó: selymes, pihe-puha borításával gyönyörűen simul kézre, apró méretének köszönhetően pedig szex közben is könnyen lehet használni, úgyhogy nemcsak magányos játszópajtása lehet a barátnődnek, hanem abszolút a páros aktus intenzív része.

Szintén nagyon praktikus a Starlet 3-ban, hogy töltővel érkezik, csupán fél óra alatt fullosan feltölt, és hetekig nem is kell utána gondolnotok az újratöltésre. Kompakt méretével ideális utazáshoz is, százszázalékos vízállóságának köszönhetően pedig a zuhany alatt vagy nyaraláskor egy medencében is garázdálkodhattok vele.

A Womanizer csiklóizgatókról köztudott, hogy akár hatvan másodperc alatt orgazmust okoz:

hogy ez mennyire nem kamuszöveg, az is bizonyítja, hogy ezt a kis szexjátékot is orgazmusgaranciával árulják, azaz ha nem élvezett el tőle a barátnőd, megtérítik a terméket.

A Womanizer Starlet 3 pedig feleannyiba kerül, mint a legtöbb Womanizer: 39 490 forintért megrendelheted a Vágyaim.hu-ról, ingyenes, gyors és diszkrét kiszállítással. Szerintünk nem kicsit éri meg, hogy beszerezzétek a legszexibb nyári úti társatokat!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: JF Julian, Justin Cleaver, modellek: Gala Hopner, Kenzie Kersen, termékek: Vágyaim.hu)

És ezt olvastad már?
Már Angliában sem zöld a fű – Nyomasztó képek a hőség sújtotta Nagy-Britanniáról