Oké, ezzel a bumeránggal a Chanel most egy kicsit túl messzire ment

A Chanel 2017-es tavaszi/nyári kollekciójába bekerültek olyan cuccok is, mint a teniszlabda, teniszütő és egy paddle board. Oké, rendben van. Nem feltétlenül értjük, de vegyük úgy, hogy meg van bocsájtva. Na de bumeráng? 404 ezer forintért?!

Nem kamu, magad is csekkolhatod a párizsi székhelyű cég online áruházában a divatkiegészítőnek még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető darabot, ami már tényleg kiverte a biztosítékot néhány embernél. Az ausztrál bennszülöttek eszmei értékeit védő Indigenous Art Code nevű szervezet vezetője, Gabrielle Sullivan például egyenesen úgy fogalmazott, hogy a Chanel üzleti érdekből meglopta a bennszülöttek kultúrális örökségét.

Így is fel lehet fogni, meg úgy is, hogy megint van egy divattárgy, aminek ebben a formában - na és főleg ilyen vérforraló áron - az égvilágon semmi értelme.

Na persze mindig akad olyan ember is, aki nem háborodik föl azon, ha konzumidiótának nézik, sőt. Itt van például ez a sminkmester-celeb, aki Twitteren dicsekedett el vele, milyen jót játszott az új #Chanel bumerángjával.


Na, hát egészségedre!

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon