Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A tavasz a megújulás évszaka. De nemcsak a télen legatyásodó fák vagy a vastag bundát növesztő állatok igényelnek testhez állóbb fizimiskát a természet újjászületésekor, hanem bizony mi, a fogyasztói társadalom jó öreg katonái is.

Zara bomberdzseki

Ár: 15 590 forint

Sokan megváltásként gondolnak a tavaszra – főleg az ilyen kemény telek után –, de azért ne feledjük el, hogy az egyre gyakoribb napsütés és az emelkedő hőmérséklet mellett az időjárás még sokszor szeszélyes marad, erős szelek és heves esők tarkíthatják a napunkat. Ilyenkor pedig nagyon jól jön egy bomberdzseki, amely amellett, hogy vékony, kényelmes és tavaszias, azért remekül állja a sarat a cudar időjárási körülmények során. (Bővebb infók róla itt.)

Arizona blouson dzseki

Ár: 22 995 forint

A blouson dzseki kiváló választás az egyszerű hétköznapok során, amikor nem vágysz feltűnőségre, de a megnyerő megjelenésből, a komfortból és a minőségből egy jottányit sem engednél. A darab könnyű, mégis masszív és robusztus, továbbá ne feledjük el, hogy Dean Winchester is hasonló szerkóban vadászta a démonokat a Supernatural (Odaát) évadjai során. (Bővebb infókért erre.)

G-Star Row farmerdzseki

Ár: 37 990 forint

El sem tudunk képzelni egy ilyen összeállítást egy farmerdzseki nélkül – és valahogy a tavaszt sem. A G-Star Row rövid kabátja igen rendhagyó darab: amellett, hogy a farmerdzsekik lazaságát és tökösségét magán hordja, tiszteletet parancsoló eleganciát is kölcsönöz a viselőjének. (Bővebb infókért erre.)

Bershka bőrdzseki

Ár: 42 995 forint

Alapigazság, hogy egy pofás bőrdzsekivel egyszerűen nem lehet mellélőni. (Na jó, azért akadhat olyan, akit nehezen tudunk elképzelni benne.) A viselése alapjáraton extra magabiztossággal, kisugárzással és vonzerővel ruházza fel a földi halandót, ezekből pedig ugyebár sosem elég. És persze azt se feledjük, hogy a minőségi bőrszerkó nagyon idő- és időjárásálló darab, egyszóval ha még nincs a szekrényedben belőle, érdemes beruháznod rá. (Bővebb infókért katt ide.)

Trussardi Jeans kabát

Ár: 69 990 forint

Elegáns kabátra mindenkinek szüksége van, hiszen nem mindig elég, ha pusztán megnyerőnek és jóvágásúnak tűnünk – olykor tökéletességet kell sugároznunk magunkról. A Trussardi Jeans mutatós kabátja segít még jobban lenyűgözni a körülötted lévőket, legyen szó egy randevúról vagy egy céges összejövetelről. (Bővebb infókért erre.)

Egy jóféle pénztárca is elkelhet a harchoz:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.