Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ukrajnában nem vicceltek, az olcsó vodka és az elektronikus zene mellett ugyanis szabad szexet kínáltak a KaZantipen. A látogatók pedig még szép, hogy éltek vele.

Már öt éve nem indul útjára a gyönyör, ennyi ideje nem tud nekiveselkedni a jónép a KaZantip nevezetű őrületnek Ukrajnában, ahol zenei fesztiválhoz képest meglepően olcsó volt az alkohol (főleg a vodka, atyaég, ki hitte volna), eszméletlenül gyönyörűek a csajok (ahogy arról már korábban megemlékeztünk), és mindig bárhol szabad volt a szex a fesztivál területén belül (ha kölcsönös örömszerzést szolgált, és nem társult hozzá aljas, mocskos pénzforgalom), így nem kellett nagyon meglepődni, ha elkaptál egy párt szeretkezés közben egy hangládán, a parton, vagy az orrod előtt egy bárpulton, miközben valami menő dj-re ment a szeletelés. Csak ne zavarjanak az ital kikérésében.

Mivel ott mindenki imádott félmeztelenül, meztelenül vagy éppen testfestésben grasszálni az elektronikus zenei bulik között, a parton vagy egyéb területeken, összeszedtünk negyven olyan fotót a fesztiválról, amely talán a legjobban megmutatja, miről is volt szó. Figyelem, erősen 18+-os tartalom következik! És ha a fotóknál többre vágysz, akkor a galéria megtekintése után húzz 19-re lapot, és kattints ide még durvábban 18+-os KaZantip-videókért.

(Forrás: Kazantip Nude Girls Tumblr)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.