Ettől a 18. századi rántott csirke recepttől őrül meg az internet népe
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már több mint 1,2 millió megtekintésnél jár az 18th century cooking videója.

A csirke receptjének alapját Nathan Bailey 1736-os szakácskönyve, a Dictionarium Domesticum adta.

A titok a marinád - citromlé, ecet, só, bors, babérlevél és az apróra vágott újhagyma, ami a csirkének a régi idők ízét adja. Persze, ha elég türelmesek vagyunk, és 3 órán keresztül ebben a marinádban tartjuk a csirkét.

A bundához aztán jöhet a liszt, fehérbor, és 3 tojás, egy csipetnyi sóval.

Ha ez kész, a legjobb, ha tűz fölött, kinn a szabadban sütjük ki egy jó adag olajban.

Kicsit más, mint a mi rántott csirkénk, de a hétvégén tuti kipróbáljuk! 1,2 millió ember nem tévedhet.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.