A filmsztárokra mindig is buktak a nők, és ez nem véletlen. Sármosak, sikeresek, és nem mellesleg mindig tökéletesen néznek ki.

Kétségtelen tény: a filmsztárok láttán a nőkről lepattan a bugyi. Nyilván a szélesvászon varázsa nem elhanyagolható szerepet játszik a történetben, de a tökéletes frizura és a hibátlan stílus legalább ennyire hozzájárulnak a hatáshoz.
Napjaink egyik legmenőbb színésze Ryan Reynolds, akitől érdemes ellesni néhány stílustippet, melyeket betartva közel kerülhetsz a sikerhez.

1. A mellény csodákra képes

Unod már a zakót? Ráadásul semmi kedved izzadni benne? Ryan Reynolds egyszerűen megoldotta a kérdést: a legújabb Pokémon-film bemutatóján lazán feltűrt ingujjal és a nadrágjához passzoló mellénnyel kerülte ki a zakóviselést. Érdemes megfigyelni: a kétsoros mellény elegánsabb a szimplánál.

2. Az időtlen kétsoros blézer

Ha mégis olyan eseményen kell megjelenni, ahol kötelező a zakó, érdemes kétsoros gombolást választani. Így még akkor is maximálisan elegáns a hatás, ha a nadrág és a blézer nem pontosan ugyanaz az árnyalat.

3. A fehér póló mindent visz

Ódákat zenghetnénk a fehér póló varázsáról, de nem kell, hiszen elég szemügyre venni ezt a szettet. Kellemes földszínek, és egy funky sapka egészítik ki tökéletesen.

4. Mókázz a nyakkendőddel!

Egy tweed öltöny már önmagában telitalálat, de Reynolds megoldotta, hogy a nyakkendője segítségével egy kis színt csempésszen az outfitbe.

5. Kell egy bomber fazonú bőrdzseki

A tavaszi kabátokról tudjuk, hogy csodát tesznek a legegyszerűbb szettel is. Ryan Reynolds nem kispályázik ezen a téren sem: egy fekete bőr bomberdzsekivel dobta fel a galléros pólót, és hozzá klasszikus, barna brogue-ot választott.

6. A hasított bőr tavasszal a legnyerőbb

Akár a hetvenes évek stílusát akarod megidézni, akár az amerikai melós stílus időtlen sármjára hajtasz, a hasított bőr nyerő. Pont. A világosbarna vagy khaki a legjobb választás, ahogy a Mesteren is láthatjuk.

7. Koronázd meg a szettedet egy kockás felöltővel!

Újabb stíluslecke a zakómentes elegancia terén. A színész itt egy hosszított fazonú kabáttal váltotta fel a blézert, kissé hétköznapibbá varázsolva a szettet, miközben az összkép még mindig elegáns. A jól megválasztott szemüvegkeret pedig csak hab a tortán.

8. Elegáns nadrág, casual stílusban

A farmert farmerral vonal nem Reynolds stílusa, ezért itt a nadrágot elegáns szövetre váltotta, hozzá pedig színben passzoló dzsekit, és klasszikus Converse-t választott.

9. Egy kis minta izgalmasabbá teszi az összképet

Bár idén a minta mintával is nagyon megy, de ha nem érzed magad elég vagánynak hozzá, semmi para. A feltűnő minták mestere lehetsz, ha egyszerű színekkel kombinálod őket, mint Reynolds.

10. A kék szmokingnál nincs jobb dolog

Sok férfi azért utálja a fekete szmokingot, mert pingvinnek, esetleg pincérnek érzi magát fekete-fehérben. Ez a fóbia könnyen kiküszöbölhető egy sötétkék szmokinggal, amit a fényes hajtóka és a bársony csokornyakkendő tesz igazi hollywoodi kombóvá.

És ezt olvastad már?
És tényleg elkészült: íme a pixel ízű kóla