Pontosabban: 10 hiba, amit érdemes elkerülnünk, ha nem akarunk leégni a munkatársak vagy a főnök előtt. De ne aggódj: az egyes pontok mellé megoldást is kínálunk.

1. Egy öltöny, amely bő rád. Megoldás: vetesd le a méreteidet egy szabóval, hogy tökéletesen álljanak rajtad az öltönyeid – vagy vásárláskor vigyél magaddal egy „jó szemű” ismerőst. Sokat segíthet!
2. Túlságosan gyűröttek az inged. Megoldás: vasaló!
3. Rövid ujjú ing nyakkendővel. Megoldás: végy hosszú ujjú inget, és amikor már kiengedheted a gőzt, hajtsd fel az ujjait, és vedd le a nyakkendőt.
4. Túl rövid nyakkendő. Megoldás: ha nem a vásárlásnál szúrtad el (pl. egy gyerekméretű darabbal), akkor könnyen orvosolható a megkötésnél – egyszerűen figyelj oda arra, hogy a nyakkendő vége pont az övcsatig érjen le.

5. Kereknyakú póló egy kigombolt ing alatt. Megoldás: hordj V nyakú pólót az ing alatt, ez ugyanis szinte láthatatlan marad.
6. Egy öv, amely nem passzol a cipőddel. Figyelj oda az összhangra! Színek, formák, anyagtípus.
7. Fehér zokni öltönnyel. Összhang!
8. Szögletes orrú cipő. Erről itt bővebben.
9. Hátitáska öltönnyel. Megoldás: Egy bőr- vagy aktatáska kiváló alternatívája lehet a hátitáskának, és így a megjelenéseden sem esik csorba.
10. Egy kidülledő pénztárca a hátsó zsebben. Megoldás: próbálj egy vékonyabb tárcát is beszerezni, vagy egy kártyatartót, amely nyugodtan elfér a zsebedben.

És ezt olvastad már?
Ez a babakék óra valószínűleg minden listaár-piaci ár rekordot meg fog dönteni a jövőben