Alapvetően a férfiaknál nem tér el annyira a téli és őszi ruhatár. Pár dolog lecserélésével komplett téli outfiteket rakhatsz össze. A csajoknál sajnos más a helyzet, bejön az öt fok, és a legtöbbjük szépen becsomagolja a miniszoknyát, sokak őszinte bánatára.

Szövetkabát

Ha gyapjútartalmú szövetkabátot veszel,  máris van egy olyan darabod, ami ősszel egy pólóval vagy inggel, télen pulóverrel teljesen funkcionáló darab lehet.

Sál

Rendes kasmírsál! Az előbb említett szövetkabátot tökéletesen kiegészíti, mivel a nyitott mellrészt totál be tudod vele fedni. Jól néz ki, szuper puha, olyan, mint egy jó napszemüveg, felveszed a szetthez, és többnek fog kinézni.

Kötött cuccok

Lehet garbó, környakú, V nyakú, kardigán. Tök mindegy, az ősszel vásárolt inged fölé felkapod, és kb. öt fokot emelkedik a hőérzeted. A vékonyabbak simán mehetnek magukban zakó alá, a vastagabbak kabáttal.

Gyapjúzakó

Van az a pont, amikor el kell csomagolni a lenzakót. Ebből is válassz olyat, aminek van gyapjútartalma, mert ez az az anyag, ami minden hideg ősellensége. A fazonok között bőven lehet válogatni, próbálj olyat választani, ami előnyös az alkatodhoz.

Bakancs, magasszárú cipő

Manapság már fel lehet venni a magasszárú cipőket akár öltönyhöz is. Ha inkább a lazább típusú farmer-pulcsi arc vagy, akkor egyértelműen a bakancs felé kell elmozdulni, ha muszáj zakóban nyomni, akkor nincs más hátra, jöjjön a chelsea boots.

Ezek a dolgok nem segítenek a -15 fokban, de az enyhe téli időjárásban pont elég.

És ezt olvastad már?
Ez a babakék óra valószínűleg minden listaár-piaci ár rekordot meg fog dönteni a jövőben
A whisky, ami bebalzsamozza a lelked! Ismerd meg a Makers Mark különleges világát!