Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az élet nem habos torta a magas pasiknak sem, főleg, ha extrém az a magasság.

Bevered a fejed mindenhova? A második kérdés a neved után, hogy: úristen, hány centi vagy? Utálod a pikniket, mert még ülve is túl messze van a föld? Akkor ezek a tippek biztosan neked szólnak.

Zsebek, hajtások

Szuper praktikák vannak, hogy kicsit megtörd a magasságodat, és arányosabbnak tűnj. Keresd azokat a darabokat, amelyeken van zseb, szakadás, hajtás, ami odavonzza a szemet.

Kontrasztok

Törekedj arra, hogy a ruházat alsó és felső része kontrasztos legyen, tehát különböző színű. Ezzel javíthatsz az arányaidon, ha kell, bárhol is akarj csalni egy picit.

Elvágólag

Már említettük az arányokat, de megint hangsúlyozzuk, hogy minél nagyobb harmóniában van a felsőtested és a lábad hossza, annál inkább lesz a megjelenésed is harmonikus. Próbáld meg az inged hosszával ellensúlyozni, de fontos a nadrág derékrésze is. Ha a felsőtested hosszabb, válassz minél magasabb derékrészű nadrágot, ha a lábad, akkor a csípőfazonok a tutik!

Nagy kiegészítők

Ha nagy vagy, legyenek a kiegészítők is nagyok. Hülyén fogsz kinézni egy apró hasitasival, te, akinek a kétdecis pohár is felesnek tűnik a kezében. Hátizsákból, táskából is próbálj olyat választani, amely kicsit nagyobb az átlagosnál, rajtad normál méretű lesz.

Minták

A minták szintén segítnek, hogy az univerzumod a helyes képet mutassa. Minden magas embernek szinte kötelező a keresztbecsíkos felső, de egy bővebb fazonú kockás nadrág is sokat tud dobni.

+1: bővebb fazonok

Minél jobban tapadnak rád a ruháid, annál magasabbnak fogsz tűnni, minden arányodat meg fogja mutatni, ami szuper, ha totál rendben van a tested. Ha egy picit csalni akarsz, akkor válts skinnyről straight farmerrre, slim fit ingről tailoredra, és máris megváltozik a megjelenésed.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.