A szexi csajok közt is vannak fokozatok, de lássuk be: a fehérneműmodellek elég határozottan az élmezőnybe tartoznak.

Hamisítatlan legendák, modernkori múzsák, sőt, valódi angyalok is szerepelnek válogatásunkban, de egy mindannyiukban közös: cseppet sem szégyenlősek.

Heidi Klum: modellkarrier után sikeres bizniszek

A német származású modell a világ legismertebb Victoria's Secret-angyalaként robbant be a köztudatba, de mára saját birodalmat épített ki, amelyben tévéműsorok, saját fehérnemű-kollekció, és ezernyi reklámkampány szerepel.

Dita Von Teese: stílusos showgirl

Burlesque táncosként alap, hogy dögös fehérneműkben lép színpadra, de Dita itt nem áll meg: számos márkával készített már közös kapszulakollekciót, amelyek magukon viselik a hamisítatlan, retró showgirl részleteket.

Naomi Campbell: botrányosan szexi

A kilencvenes évek szupermodelljei hihetetlen karriert jártak be, és Naomi nem állt meg, máig aktív a szakmában. Hol gyönyörű fotósorozatokon, hol kifutón láthatjuk a modellt, de a pletykalapokban is gyakori vendég sorozatos botrányai miatt.

Kate Upton: kerek idomok

A kilencvenes évek piszkafa alakú modelljeit egyre inkább váltják fel a kerekded idomokkal bíró nők, és ennek a jelenségnek Kate Upton az egyik legillusztrisabb képviselője. Szerepelt már a VS katalógusában, és a Sports Illustrated címlapján is lenyűgözte rajongóit.

Eva Herzigova: szőke bombázó

A kilencvenes évek modern Marilyn Monroe-jának Wonderbra-reklámját többször választották a korszak leghatásosabb plakátjának. Nem lepődtünk meg az infón.

Marisa Miller: bomba, bomba, szexbomba

A kaliforniai modellt leginkább a Victoria's Secret-bemutatókról és a Sports Illustrated hasábjairól ismerhetjük. Rendszeres szereplője férfimagazinoknak, amelyek rendre beválogatják a legszexibb hölgyeket tartalmazó listájukba is.

Rosie Huntington-Whiteley: sokoldalú szépség

Az angol modell és színésznő is a VS angyalaként tűnt fel, de modellkedett már a Burberrynek is, saját fehérnemű-kollekcióját pedig a Marks&Spencerrel közösen indította el. A mozivásznon a Transformersben mutatkozott be, majd láthattuk a Mad Max újabb változatában is.

Stephanie Seymour: az egyik első angyal

Sephanie a Dior a kilencvenes évek elején  a Dior és a Valentino modellje volt, amikor igent mondott az akkor még alig ismert Victoria's Secret felkérésére. A többi már, tudjuk, történelem.

Bettie Page: igazi klasszikus

Az ötvenes években Bettie Page neve fogalommá vált, ő maga pedig a pin up stílus legendás képviselője lett. Hollófekete hajával, kék szemeivel és merészségével valószínűleg ma is megállná a helyét.

Lara Stone: vagány és dögös

A Calvin Klein (többek közt) neki köszönheti, hogy újra divatba jöttek az ikonikus fehérneműi, és beindult a #mycalvins trend. Lara emellett modellkedett az Eres, a H&M és a Thomas Sabo kampányaiban is.

És ezt olvastad már?
Igen, egy menő sneaker is lehet vegán!