Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kevés szexistább dolog van egy fürdőruhakampánynál: csak a centire legformásabb, fiatal és hibátlan nők jöhetnek számításba, és még rajtuk is végeznek egy raklapnyi utómunkát. Nos, Yazemeenah Rossi az ékes bizonyítéka, hogy a természetes és idős is lehet szép.

A Dreslyn nevű fürdőruhacég kérte fel a 61. életévében járó, francia születésű, Kaliforniában élő hölgyet, hogy legyen a modelljük. Rossi nem ellenkezett, a végeredmény pedig önmagáért beszél: szép és esztétikus fotók, a korral együtt járó vonások pedig nem hibáknak tűnnek, hanem az élet természetes, agyonbotoxolás nélküli velejáróinak. A képekről sugárzik a szépség, az intelligencia, a magabiztosság, az egészség és a vitalitás is; melyekhez nem kell huszonévesnek lenni.

Rossi egyébként modell, vizuális művész és portréfotós, aki imád utazni. A 61 éves modell elárulta, hogy már jóval a gluténmentes hisztéria előtt egészségesen étkezett, évtizedek óta organikus ételeket eszik – valószínűleg ezért is tűnik ilyen egészségtől kicsattanónak a fotókon. Mi nagyon örültünk ennek a sorozatnak; a gyártósorról lejövő, tökéletes és fiatal nők közt jó látni egy ilyen ízléses és természetes sorozatot, mely nem szégyelli megmutatni azt, milyen szép tud lenni valaki hatvan fölött is.

(Fotók: Dreslyn)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.