A coloradói West Lake Creek olyan, mint egy fekete lyuk
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy 70 hektáros birtokon találhatjuk ezt a pazar villát a colorarói West Lake Creekben, amely olyan, mint egy fekete lyuk. Azonnal megigéz, magához hív, majd egyszerűen képtelen vagy elhagyni.

Mert az ingatlant többek között egy tó, valamint a Gore Range és a New York Mountains öleli körül, a közelben pedig nemzeti parkok, kicsit messzebb pedig síközpontok találhatók. Szóval a környékre sem lehet panasz. Nagyon nem.

Noha a ház teljesen mértékben felnőtt a 21. századhoz, nem felejtette el, hogy honnan jött: szoros kapcsolatot ápol ugyanis a pazar coloradói tájjal, hiszen többek között a homlokzata a helyi vidékről származó anasazi kőből és fenyőből lett felhúzva. Az enteriőrben is nagyon szépen eltalálták a dolgokat, a giccses megjelenésnek szerencsére itt nyoma sincs. A barna és a fehér remek párost alkot, a fa dominanciája pedig iszonyú jól áll a coloradói háznak – külön kiemelnénk az antik megjelenésű biliárdasztalt, amely olyan, mint egy műtárgy. És bár az ilyen felsőkategóriás lakhelyekre ritkán lehet rásütni az otthonos jelzőt, itt mindenképpen megállja a helyét.

A közel ezer négyzetméteres belső tér hét hálószobából és kilenc fürdőből áll. A nyitott nappalit a padlótól a mennyezetig ablak veszi körül, kihangsúlyozva ezzel a közeli tavat és a gyönyörű hegyeket. A főépület része még egy úszómedence és egy különálló üvegkabin, amely edzőteremként használható.

A környező területekhez kilenc mérföldnyi túraútvonalon keresztül juthatunk el bringával vagy gyalog, míg világszínvonalú síközpontok is akadnak a közelben, úgy mint Beaver Creek és Vail Villages.

Ez is érdekelhet:

Öt különleges ház, amelyekről le sem tudjuk venni a szemünket - Roadster

Legyen az New Hampshire-i vagy veszprémi alapokra felhúzva, gyönyörű vagy szokatlan formájú, egy látványos épület mindig elkapja a tekintetet, akár élőben, akár képeken nézegetjük. Most utóbbit tudjuk ajánlani: íme öt bravúros ház a nagyvilágból! Rose House valahol az ukrán erdőkben Kissé melankolikus hangulatban fogadja a látogatót a százhatvan négyzetméteres vendégház valahol a Kárpátok mélyén.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.