Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi tagadás, enyhén szólva furcsa látvány ezeket a hi-tech iglukat az Andok hatalmas hegyei előtt látni. Különös kapcsolat ez anyatermészet és technológia között, de működik. Vagy másképpen megfogalmazva: a 21. században szinte már minden lehetséges.

A bolíviai Alcayától nem messze, a Közép-Andokban találhatjuk ezeket a napelemekkel felvértezett üdülőhelyeket. A fülkék egy megemelt fatalapzaton találhatók, saját fürdővel, valamint két ággyal rendelkeznek, amelyek a gyönyörű dél-amerikai tájra néznek. A bátrabb kalandorok ellátogathatnak a közeli Tunupa vulkánhoz, a közeli Gustu étteremben pedig hagyományos bolíviai ételeket szolgálnak fel.

Ez is érdekelhet:

Építészeti bravúrokkal öltözött új ruhába a múlt ezekben a gyárból lett luxuslakásokban - Roadster

Beton, tégla, fém és üveg. Óriási ablakok, omladozó falak, és a mögöttük rejlő nem mindennapi történetek. Gyárépületek, melyek ma luxuslakásokként élednek újjá, miközben egyes elemeikben megőrzik a múlt emlékét. Az Amerikában évtizedek óta hódító loftjelenség az egész világon megvetette a lábát, mi pedig bármit megadnánk, hogy eltölthessünk pár napot az alábbi otthonok valamelyikében.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.