Egy kis dekoltázsmutogatás senkinek sem árt. Vagy igen?

A női divatban már ezer példát láttunk arra, hogy egy jól szabott blézer alatt nincs felső vagy blúz, maximum egy kellően szexi melltartó. A trend szép és jó, kár lenne tagadni a menőségét.

Kate Beckinsale, Kristen Stewart, Miley Cyrus

De mi van akkor, ha az urak is inspirációt merítenek ebből a styling trükkből,

csak ők némi mellkasszőrzettel és komoly ékszerekkel turbózzák fel a látványt?

Darren Criss, Jeremy Scott, Nico Tortorella

A divatorientált celebek már ezerrel nyomatják a stilót, de komoly kétségek merülnek fel, ha a való életben képzeljük el. Amennyiben mégis úgy gondolod, hogy a nyári hónapok közeledtével szívesen megválnál az ingtől, a következő szempontokat érdemes figyelembe venni.

Shameik Moore, Manny Machard, Donald Glover
  • Vigyázz, hogy ne mutass túl sokat! A mellkasszőrzet teljesen oké, de a rakoncátlan dzsungel már ápolatlan hatást kell. Barátkozz a trimmelővel, ha eddig esetleg még nem tetted!
  • Figyeld az időjárás-előrejelzést! Elég ciki lenne ezt a trendet libabőrösen abszolválni, az azonban még kínosabb lehet, ha olyan meleg van, hogy szabadulnál a zakótól – de félmeztelenül mégsem lehetsz...
  • Válassz duplasoros zakót, amely finoman követi az alakodat és magasan záródik – így az eleganciafaktor is meglesz, és nem kell azon aggódnod, hogy a kelleténél többet mutatsz.
  • A kockahas nem kötelező kiegészítő, de lássuk be – ez a trend akkor működik igazán, ha a BMI-d extrém alacsonyan van.
És ezt olvastad már?
A tökéletes kék búváróra és levágott kezek nyomába eredtünk Janklovics Péterrel – Csukló Szpotting