Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem hisszük el az utána fotókat. Most tényleg nem!

Nem nagyon tudtunk volna mit kezdeni ezzel a sötét, lépcső alatt megbúvó helyiséggel. A tulajdonosok viszont gondoltak egy nagyot és egy csodálatos kerti kiülőt álmodtak meg ide.

Tabitha Sewer és családjának a koronavírus miatt le kellett mondani nyaralásukról, ezért úgy döntöttek, ha ők nem tudnak menni, akkor majd a lakásukba – vagy legalábbis az udvarra – varázsolják a trópusokat. 

Adott volt egy sáros, sötét tér, ahol a fahulladékot tárolták. Innen indultak. 

Előtte:

Utána:

Meg kell hagyni a munka profi, a színek és a stílus is teli találat.

via

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.