Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Phuket új, fejedelmi villája egészen megdöbbentő látványt nyújt. A honlapján úgy hirdetik, hogy még a sasok is rendszeresen látogatják, talán a mesés kilátás miatt.

Tulajdonképpen egy egész komplexumról van szó, hiszen 4 thai stílusú épületből áll, amelyek faltól falig nyújtózó ablakokkal, nagy belmagassággal, összesen 7 hálószobával és közvetlen lejárattal rendelkeznek a tengerpartra.

Talán mondani sem kell, hogy tele van a hely kikapcsolódásra és méregtelenítésre alkalmas helyekkel, gyógykezeléseket kínáló szolgáltatásokkal. A főhálószoba beépített fürdővel rendelkezik, ám van külön gyerekszoba, könyvtár, konditerem, konyha, 16 fős étkező, borospince, na meg persze játékterem biliárdasztallal és mozival.

Persze hatalmas medence és kültéri étkezőrészleg is található a villa körül. Minden megvan tehát ami ahhoz kellhet, hogy a családdal vagy a haverokkal egy tutira felejthetetlen nyaralást töltsetek el.

A luxusvilla 45 perces autóútra fekszik Phuket nemzetközi repterétől és egy főállásban itt dolgozó szakács, valamint 24 órás biztonsági felügyelet is jár hozzá. Ennek fejében persze meg is kell fizetni a kényelmet, éjszakánként nagyjából 1 millió forinttal számolhatsz.

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.