Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sean Connery élt ebben a csodálatos kilátást nyújtó dél-franciaországi villában, ahol az egyik James Bond-film néhány jelenetét is forgatták.

1962-ben játszotta először James Bondot Sean Connery, aki 1971-ben, a Gyémántok az örökkévalóságnak bemutatója után mondta azt, hogy soha többet nem bújik a titkosügynök bőrébe. A második felesége, Micheline Roquebrune mégis meggyőzte, hogy térjen vissza 1983-ban, és állítólag tőle származik a film címe is: Soha ne mondd, hogy soha.

A film több jelenetét ebben a dél-franciaországi villában forgatták, ahol a skót színész is élt a feleségével, miután Spanyolországból ide költöztek. A francia Riviérán, Cap de Nice sziklás partvidékének tetején

Az ezer négyzetméteres, hatszintes villát a Belle Epoque stílusában rendezték be,

az elegáns lépcsőházon kívül lifttel is felszerelték. A házban öt hálószoba és öt fürdőszoba található, a vendégek a birtokon lévő két különálló épületben is megszállhatnak. Az alsó szinten infinity poolt és edzőtermet találunk, de a teraszos parkjában tengervizes medence is van.

Sean Connery azóta már a Bahamákon tölti a megérdemelt nyugdíjas éveit, a Monacótól és Cannes-tól félórás útra fekvő egykori birtoka pedig eladó, és

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.