Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A víz fölé nyúló, luxusszintű kis bungalók a trópusi fényűzés csúcsát jelentik. Ennél hangulatosabbat, kényelmesebbet és tökéletesebbet elképzelni sem tudnánk.

A Conrad Bora Bora Nui április 3-án nyitott, tehát egy egészen új üdülőhelyről van szó. A képek alapján azonban ennyi idő is bőven elég volt ahhoz, hogy minket meggyőzzenek, illetve hogy történelmet írjanak. Az évtized első ötcsillagos szálláshelye nyílt ezzel a paradicsomi szigeten.

A helyszín tehát Francia Polinézia, valahol Ausztrália és Dél-Amerika között félúton. Bora Bora minden kétséget kizáróan az egyik legkívánatosabb úti cél a világon. A teljes komplexum 114 szobát, három éttermet, egy exkluzív szigetet és a régió leghosszabb, fehér homokos strandját foglalja magában.

A 28 villa és a további 68 bungaló mindegyike fantasztikus dekort és dizájnt kapott, tágasak, világosak, elegánsak, keveredik bennük a modern luxus és a sziget természetes szépsége, valamint kulturális öröksége.

Ha az óceán látványa nem lenne elég számodra, különböző programokon is részt vehetsz errefelé, a helyiek például szívesen tartanak ukulele órákat, sőt hagyományos polinéz tetkót is pingálnak rád, ha akarod. Persze mindemellett gyógyfürdő és különböző terápiás kezelések is a rendelkezésedre állnak. Elég jól hangzik, nem igaz?

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.