Eladó Donald Trump speckó, '80-as évekbeli Cadillac limuzinja
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Valaki biztos nyer azon, hogy Donald Trump lett az új amerikai elnök. Például az az angol fickó, aki a dúsgazdag elnök régi limuzinját dobta most piacra.

A limuzinból mindössze kettőt építettek a történelem során, Trumpét speciel 1988-ban, ekkor nevezték el a modellt Cadillac Trumpnak.

A feljegyzések szerint Trump és családja csak rövid ideig használta a kocsit, hiszen 1991-ben már az Egyesült Királyságban regisztrálták.

A Donald Trump Cadillac limuzint 5 literes benzinmotor hajtja, és '88 óta mindössze 45.000 mérföldet (azaz 72.420 kilométert) futott, ami elég szerény táv, főleg, ha azt vesszük, hogy Trumppal együtt már 5 tulajdonosa volt az autónak.

"Ez egy egyedülálló jármű, amely ritka lehetőséget kínál a gyűjtőknek és a rajongóknak. A jelenlegi tulajdonosa tíz évvel ezelőtt vásárolta a Cadillacet, ez volt az minden büszkesége és öröme, még egy-két filmben is szerepelt." - mondta Sean Tanner, az autó értékesítésével megbízott Sevenvale Cars vezetője.

Az autótól jelenlegi tulajdonosa 50 ezer fontért, azaz kb. 18 millió forintért válna meg, ami egy kopott, öreg Cadillacért sok, de az elnök régi autójáért nem is olyan vészes ár.

Mi azt mondjuk, ha a felesége is jár hozzá, már elgondolkodtató az ajánlat...

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.