Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A harminc vízválasztó: jó esetben megtaláltad a hivatásod, a csajod, a baráti köröd. Vannak bizonyos dolgok stílusügyileg, amiket, ha sikerül elhagyni, jobb eséllyel indulsz a csajoknál, a munkahelyeden, és úgy általában a nagyvilágban.

Ha nem nő rendesen a szakállad, ne erőltesd!

Igen, tudjuk, divat. De hanyagold a szakmunkás bajszot, és a pehelyszakállat. Ha nem nő, nem nő, fogadd el, lépj túl! A simára borovált arc ugyanolyan menő lehet.

Nem kell, hogy térdig lógjon a farmered ülepe

Hál' istennek, rengeteg féle farmerfazon létezik. Biztos van olyan, ami a te alkatodhoz passzol. Vedd a fáradtságot, menj be egy normális farmerboltba, és kérd ki az eladó tanácsát! Egyszer kell megcsinálni, soha többet.

Noname parfüm helyett presztízsmárka

Értjük mi, hogy gyerekkorod óta az ötezer forintos noname parfümöt használod, amit anyukádtól kaptál a tizenötödik születésnapodra, de van az a pont, ahol váltani kell. Válaszd ki az illatod, ami illik az egyéniségedhez, tükrözi az életstílusod!

Vicces óra helyett minőség

Az arany színű műanyag óra is faszaság, főleg, ha egy huszonöt éves hipszter csávó vagy. Ha szeretnéd, hogy komolyan vegyenek, válassz egy olyan márkát, ami nem attól cool, hogy vicces. Nem kell, hogy a legdrágább svájci brand legyen, tök elég, ha egy ízléses divatórát veszel.

Téli kabát sportos dzseki helyett

Ugye milyen nehéz beszuszakolni a zakót a sportos dzseki alá? Azért, mert nem arra való! Nincs annál lelombozóbb, amikor egy pasi dzsekiben érkezik egy étterembe. Egy jó szövetkabátot simán fel tudsz venni egy farmer-ing kombóhoz is.

Mindegyik dolgot lehet csinálni, ha a te különleges stílusodba nagyon belefér, de ha biztosra akarsz menni, kövesd a sárga köves utat!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.