Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Korábban már mutattunk egy brutálisan drága és különleges kádat, most azonban mutatunk egy komplett fürdőszobát, ahol szinte minden aranyból készült.

Hogy mégis hol található egy ilyen mesebeli fürdő? Egy vietnami hotel elnöki lakosztályában. A Golden Bay hotel valóban mindent megtesz annak érdekében, hogy méltó legyen a nevéhez; 24 karátos aranyból készítettet tárgyakkal rendezik be a lakosztályt.

Azt talán mondani sem kell, hogy az arany kádból persze gyönyörű kilátás is nyílik a városra, enélkül ugyebár nem is lenne teljes a luxus. Mondjuk jó kérdés, hogy ki tud a külvilágra figyelni, amikor bent minden így ragyog.

Még a mosdókagylók is aranyból készültek, szóval a reggeli arc- és fogmosás is egészen új szintre emelhető. Ezzel azért meg lehet törni a mindennapi rutint. Ha pedig már a reggeli rutinnál tartunk, akkor említsük meg, hogy a toalett, bidé, piszoár hármas is aranyból készült. Mi másból?

Ha pedig már arany piszoárba vizelsz, miért ennél holmi porcelántányérból? Az elnöki lakosztály vendégeinek étkezni is csak aranyból lehet, arany étkészlettel.

És annak érdekében, hogy ezt az aranyos dolgot ne csak az elnöki lakosztályban megszállók élvezhessék, a hotelhez tartozik a világ legnagyobb, 24 karátos aranyberakással rendelkező medencéje.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.