Május 27. Budapesten az órások napja lesz – ha imádod az órákat, okosodnál a témában, eladnál vagy épp hiányzik egy vagányság a csuklódról, ez a te programod!

Rolex, Breitling, Panerai, Hublot, Longines, Omega - és még sorolhatnánk a május 27-én, vasárnap megtekinthető és megvásárolható órák márkáit a budapesti Corinthia Hotelben!

Lassan itt a nyár és a lehetőség, hogy itthon ritkán látható svájci óramárkák új és használt modelljeit felcsatold a csuklódra. Ha tanácstalan vagy és segítség kellene eligazodni az óramárkák útvesztőjében, a helyszínen lévő szakértők segítenek ebben is.De ha eladnád az órá(i)dat, szintén jó helyen jársz!

A rendezvényen van lehetőség arra is, hogy az értékbecslő kollégák szakvéleménye alapján reális képet kapj órád valós piaci értékéről. A helyszínen akár segítenek az eladásban is, illetve lehetőséget biztosítanak rá, hogy a rendezvényen te is árulhasd becses időmérőidet!

A rendezvény belépődíja 1000 Ft / fő, a kiállítóknak és eladóknak asztalbérlési lehetőséget biztosítanak. Belépőjegy a helyszínen váltható.

Úgyhogy save the date: 2018. május 27, vasárnap, 10-16 óra, Hotel Corinthia,1073. Budapest, Erzsébet krt. 43-49,Valletta díszterem.

Bővebb információt pedig itt találsz: www.chronomeeting.hu!

És ezt olvastad már?
Minden karácsonyi csúnyapulcsi elbújhat a Microsoft aknakeresős csúnyapulcsija mögött
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz