Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Na persze a kaliforniai álom se gyenge, de minek addig menni, ha itt van nekünk a mesés Görögország, és szerelme, az Égei-tenger.

Az Istoria hotel nem egyszerű szantorini birtok, sokkal inkább egy gazdag múlttal rendelkező kortárs üdülőhely. Kívülről vakolt falak és magmás kőzetek fogadnak bennünket, odabent pedig fabútorok, kézműves textil és stílusos mozaikcsempe. A 12 szobás rezidencián garantált a nyugalom és az autentikus hangulat: a szobákból nyíló erkélyekből kilátni a környező hegyekre és a (vulkanikus) homokos strandra, de ha jól választunk lakosztályt, saját medencét és pezsgőfürdőt is kaphatunk. Az ingatlanhoz tartozik még egy gyógyfürdő, továbbá egy étterem is, amelyet a neves séf, Alexandrosz Tsziotinisz vezet.

Ez is érdekelhet:

Ilyen, amikor a meghittség és a modernség összeül egy teára - Roadster

Mi más juthatna eszünkbe a teaház és Kína szókapcsolatról, mint a megnyugvás? A Twin Tea House Tungli történelmi kisvárosában szolgálja fel nekünk a harmóniát. Bár Ázsia mélyén járunk, a kétszintes épület a Hill Architecture projektje. Hatását tekintve egyszerre viseli magán a modern dizájn jegyeit és az ázsiai motívumokat.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.