Ezek a férfi divattrendek haltak meg 2017-ben – és ezek jönnek idén helyettük!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Röviden: túrd fel apukád huszonévesen hordott ruháit és jó leszel idén. Hosszabban és képekkel? Erre parancsolj.

Míg 2017 leginkább a kilencvenes éveket erőltette vissza, addig 2018-ban a hetvenes és nyolcvanas évek fazonjainak kreatív újragondolásai lesznek a dominánsak. Trendkörkép férfiaknak arról, mit hagyunk ott a divatvilág moguljai szerint 2017-ben (szerencsére vagy sajnos, rád bízzuk) és mire számíthatunk az idei évben.

Ami meghalt: Oversized pólók

Nem sajnáljuk: ha nem vagy bronxi rapper, akkor egész egyszerűen csak egy baromira elcseszett méretű póló lesz rajtad, bármilyen üzenetközvetítés nélkül. 2017 egyik virágzó trendje volt (női és férfi frontvonalon is), de a 2018-as kollekciókból már kiírták.

Ami jön: Garbó és hetvenes évek

Férfias, elegáns és mégis kreatív felsőrészekkel helyettesítik a túlméretezett pólókat: a feszes és maszkulin vonalakon lesz a hangsúly.

Ami meghalt: Kockás vadászing

Végre, végre, végre. Már annyira unalmas ez a pár éve indult favágószexuális trend, hogy örömmel rakjuk sírba.

Ami jön: Olasz és dominánsan egyszínű

A 70-80-as évek visszanyúlása mellett az olaszos stílusjegyek is erősek lesznek idén: egyszínű (és olykor nagyon bevállalósan, rikítóan az), vagy egymintás öltönyszettek jönnek, bő helyett saját fazonra igazítva. (Egyes divatbemutatókon láttuk visszatérni a túlméretezett és irtó rémes hawaii ingeket, de nagyon-nagyon reméljük, hogy a boltokig nem jutnak el a kifutókról...)

Ami meghalt: Skinny jeans és lyuggatott farmer

Szintén nem fogjuk megsiratni, ha nem jön át 2018-ra a golyókon feszülő farmer és a lyukacsosra tépázott, údevadvagyok-csakvegánchaiteátiszom nadrágdivat.

Ami jön: Slim cut, egyenes szár, magasabb derék

Férfiasan feszes vonalak maradnak nadrágban, viszont inkább az egyenes szár és a magasított derék felé tendál 2018.

Plusz nagyon bő, de még azért elegáns nadrágokra is számíthatunk idén.

Ami meghalt: Ugly sneakers

A tavalyi év egyik nagy érthetetlensége a csúnyacipő-divat volt: úgy vették fiúk és lányok is a platform talpú, direkt nem szépre készített sportcipőket, mintha vallás lenne. De amilyen gyorsan felpörgött, olyan gyorsan ki is pörgött a divatvilágból ez a trend.

Ami jön: Bokacsizma és makkos cipő

 

Szintén olaszos, szintén 40-50 év időutazás jön férficipő-fronton is: visszatérnek az elegáns fazonok, az olyan természetes és minőségi anyagok, mint a bőr, valamint a minták helyett a fokozatos tisztulás.

Ami meghalt: Márkapóló és feliratospóló

Ezt sem értettük, hogy miért kell valakinek két lábon járó reklámnak lennie – és ezért még neki pénzt költenie, egyes esetekben nem is keveset. Valamint a KEEP CALM AND PARTY meg hasonló, mára vérégővé vált pólók is mennek 2017 szelektív hulladékgyűjtőjébe.

Ami jön: Újragondolt teniszingek, pólóra vett ing

A Lacoste, a BOSS és a Tommy Hilfiger is visszahozza idén nyárra a 70-80-as évek kiváló anyagú teniszingeit, aminél kényelmesebb, egyszerűbb és férfiasabb felsőruházat nincs sok.

A pólóra vett, kigombolt ing is jövöget vissza 2018-ra; ha méretben és színben minden klappol, nagyon nem bánjuk!

Úgyhogy tényleg érdemes régebbi ruhákat feltúrni idén a divatos megjelenésért – és néhányat a nem olyan régiekből száműzni, hogy idén makulátlanul klassz és férfias legyen a megjelenésed. Hajrá!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.