Igen egyszerű magyarázata van, hogy miért varrják be az új öltönyök zsebeit
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nem olyan családban nőttél fel, ahol a fater szabómesterként keresi a kenyerét, akkor valószínűleg te is feltetted már magadban a kérdést, hogy miért van bevarrva az új zakók zsebe?

Ha a válaszra tényleg nagyon kíváncsi voltál, azóta biztosan sikerült is megoldanod ezt a rejtélyt. Ha viszont nem mentél utána a dolognak, vagy esetleg rossz megfejtésre jutottál, akkor most mi tisztázzuk a kérdéskört.

A magyarázat nagyon egyszerű.

hiszen a boltban a kuncsaftok felpróbálják őket, zsebre teszik a kezüket, ezzel pedig egy idő után kinyújtják az anyagot, ami elveszti a tartását. Ha viszont néhány finom öltéssel rögzítik a zsebeket, mindez nem történhet meg, a zakó hosszú időn keresztül megőrzi friss és elegáns megjelenését.

A megvásárlása után persze ezeket az öltéseket egy kis ollóval finoman szétvághatjuk, hogy a zseb végre valóban funkcionálhasson, ám ekkor sem ildomos telepakolni, mert gyorsan formáját veszítheti. Arra is érdemes figyelni, hogy az a bizonyos zseb nem csak díszként szolgál-e, ilyen esetben ugyanis nem kellene belevagdosni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.