Keanu Reeves elég különleges szereplője a hollywoodi sztárvilágnak. Az egy dolog, hogy jóformán alig fog rajta az idő, másrészt viszont amennyire jól illik hozzá a sötét öltöny és a bérgyilkos smart casual a mozivásznon, ugyanannyira szereti a laza, kissé trógeres megjelenést. Vagy éppen teljesen hidegen hagyja az, hogy épp hogyan néz ki. Ő lenne Hollywood legkarizmatikusabb szerzetese?

Még tíz éve leigázta az internetet az a fotó, amelyen Keanu egy szendvicset tol, miközben bús tekintettel ücsörög az egyik padon. Igen, a letargikus, depresszív aura mindig is körbelengte a színészt – úgy az életben, mind filmjeiben.

Emellett visszafogottan tölti a hétköznapjait: gyakran metrózik, jótékonykodik, szóval megpróbál egyszerű életet élni. Ami valahogy megy is neki, egyszerűen passzol a stílusához ez a túlvilági kisugárzás, mintha csak minden egyes pillanatban az áradna a megjelenéséből, hogy ő az anyagi javakat megvető próféta, aki tényleg tisztában van azzal, hogy mi a létezés értelme, ezzel a tudással pedig megpróbál a lehet legalázatosabban élni közöttünk. Keresztneve különlegessége is erre utal, ami egyébként azt jelenti, hogy szellő a hegyek felett.

Lássunk hát néhány laza outfitet az isteni Keanutól, amelynek nagyobbik része még azokból az időkből származott, amikor még tudott többet mosolyogni:

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A tökéletes kék búváróra és levágott kezek nyomába eredtünk Janklovics Péterrel – Csukló Szpotting