Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mert tudod, miben rejlik az ördög.

A kilógó zokni

Kétféle férfi van: az, akinek két tucat, gondosan gombócokban tárolt fekete, fehér és szürke zoknija van és az, akivel el szoktál járni sörözni. Az utóbbi, a vicces srác általában szereti az angyalok-dugnak-ördögökkel-es, a kiszolgált Garfieldos és a többi, mókás zoknifélét. Na ezek azok a zoknik, melyeket mindenképp kerülj, ha

  • olyan munkahelyre jársz dolgozni, ahol le szoktál ülni és feltűrődik a nadrágod
  • és ahol komolyan kéne, hogy vegyenek
  • ha először készülsz megfektetni egy nőt
  • ha elmúltál 12

Azt hiszed, a zoknidról csak te tudsz. Nem csak te tudsz róla és haverjaidon, a macskádon valamint édesanyádon kívül mindenki más gáznak fogja tartani a mókás zoknijaidat.

Az öv, ami ápol és arányosít

Rengeteg nadrág és testalkat legjobb barátja az öv: egy szimpla szettet is teljesen felturbóz a tökéletesen eltalált öv. Milyen is a tökéletes öv?

  • Maximum a harmadik lyuknál már jó rád
  • NEM! franciakártyás vagy dollárjeles a csattja
  • A nyelve nem lóg a végtelenbe (azaz nem kell a második bújtatóba befűznöd)
  • Minőségi bőrből készült és nem vastagabb 3,5 centinél
  • Színében illik a cipődhöz
  • Kiegészíti a szettedet és az alakodat is

Ez utóbbi azt jelenti, hogy ha például arányaiban kisebb a lábad mint a felsőtested, egy öv simán balanszba hozhatja a kettőt és eltünteti a különbséget. Vagy épp ha növekszik az a pocak, akkor egy jó övvel csalhatunk is a csípővonalból (plusz nem esik le a nadrág sem). Lényeg, hogy egyetlen pazar övvel százszor elegánsabb és férfiasabb hatást kelthetsz, míg egy béna darabbal nagyon leszedálod a szettedet, úgyhogy ne csak praktikus okokból válassz övet, hanem esztétikai értékéért is.

Zakó – csakis egy gombot!

Végül ez az, amit soha nem tanít meg senki, pedig nagyon fontos részlet. A zakóviselés nem csak annyi, hogy magadra kanyarítasz valami cuccot: egész illemtana van. Mihez, milyen színt, meddig érjen, milyen méretben – több tucat dologra kell odafigyelned, mikor zakót választasz. Ha egysoros, kétgombos zakód van, akkor a zakóetikett szerint csakis a felső gombját szokás begombolni, az alsót nem. Mikor leülsz, akkor mindkét gombot ki szokás gombolni, viszont ha állva beszélgetsz, akkor azt a bizonyos fölsőt gombold csak be. Az alsó gomb csak mutatóba van, nem használatra. Tényleg.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.