Adunk pár öltözködési tippet, amelyekkel magasabbnak tűnhetsz
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Akár tetszik, akár nem, a nők többsége a magas pasikra bukik, és habár az adottságaidon nem tudsz változtatni, pár egyszerű trükkel magasabbnak tűnhetsz.

A ruházatoddal és a kiegészítőkkel ugyanis nagymértékben tudod befolyásolni, hogy az emberek milyen képet alakítanak ki rólad. Ha tehát azt szeretnéd, hogy egy kicsit sudárabbnak tűnj mások szemében, nincs is más dolgod, mint megfogadni az alábbiakat.

A kiegészítőid legyenek arányosak! A túl vastag övek és a széles nyakkendők csak rontanak a helyzeten, úgyhogy gyorsan felejtsd el őket. Helyette válassz mindenből slim verziót!

Részesítsd előnyben a függőleges mintákat! A szemünk akaratlanul is követi a minták lefolyását, a vertikális csíkok egyértelműen képesek optikailag meghosszabbítani a tested.

Válassz egyetlen színárnyalatot! Ha nagyon elüt egymástól a felsőd és a nadrágod színe, az vizuálisan még inkább összenyom. Ha azonban sikerül egy hasonló árnyalathoz igazítani a ruházatod, máris nyertél magadnak néhány centit. Egy sötétkék ing, farmer, valamint sötét cipő tökéletesen megteszi.

Mindezt az alábbi kép is tökéletesen szemlélteti:

Válaszd ki jól a méretet! A buggyos cuccokat hagyd meg nyugodtan a '90-es évek rappereinek. A túlságosan laza és lengedező ruhadarabok optikailag zsugorítanak.

Tereld a figyelmet az arcod felé! Használj kiegészítőket, mint például egy díszzsebkendő vagy egy sál, hiszen ezek felfelé terelik mások figyelmét. Ugyanakkor pedig kerüld a feltűnő öveket, hiszen az lefelé irányítaná a tekinteteket.

Okosan a rétegekkel! Amikor több réteget is magadra öltesz, azzal is vigyázni kell. Ha túlságosan vastag ruhadarabokat veszel fel, az bizony nem előnyös. Ha magasabbnak szeretnél tűnni, válaszd a vékonyabb, testhez álló megoldást, ami hosszítja az alkatod. A legvilágosabb szín legyen belül, arra vegyél sötétebb réteget, ha kell.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.