Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindnyájan szeretünk olykor elegáns göncökbe bújni, az egyedüli nagyobb gond velük az, hogy nehézkes bennük mozogni. De ennyi kompromisszumot még csak tudunk kötni az élettel, elvégre világos, hogy amennyiben például vacsorázni indulunk, nem állunk neki nyújtó gyakorlatokat végezni a mosdóban.

Viszont amennyiben megköveteli a munkád a rendszeres, kifinomult megjelenést, akkor a napnál is világosabb: ha ingbe bújtál reggel, akkor a (munka)napod hátralévő részében már nem fogsz túl sokat izegni-mozogni benne. Így csak sóvároghatsz az után, hogy úgy pattanj bringára reggel vagy menj bowlingozni meló után a haverokkal, hogy közben nem feszít szét a testhezálló elegancia, vagy nem kell folyton átöltöznöd. (Nem is beszélve az izzadságfoltokról vagy a kellemetlen szagokról.)

Itt jön képbe a Woodies különleges inge, amelyet egyszerűen nem lehet nem imádni.

Merthogy:

  • gyűrődésmentes – nem kell vasalni;
  • két irányban rugalmas – kedvedre mozoghatsz benne;
  • elvezeti a nedvességet – nincs izzadságfolt;
  • ráadásul taszítja a szagokat, illetve a baktériumokat – nincsenek kellemetlen szagok.

Nem rossz, mi?

Mintha csak egy sportolóknak kifejlesztett ruhadarab lenne, és ami talán a legjobb benne: első ránézésre egy teljesen átlagos, mutatós ingnek tűnik. Nem is csoda, hogy a Kickstarterre felnyomott projekt a 20 ezer dolláros összegnek szinte a hatszorosát gyűjtötte össze. Többféle színben is válogathatsz belőle, és amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, 98 dollárért (kb. 28 ezer forintért) megrendelheted, és várhatóan augusztusban házhoz is szállítják.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.