Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A SilverAir Sock 2.0 egy igazán különleges zokni, amelynek a tulajdonságait teljes mértékben a felhasználók igényeihez igazították. Iszonyatosan kényelmes, ötször tartósabb egy átlagos zokninál, és az ezüst technológiának köszönhetően nagyon könnyen szellőzik benne a lábad.

A Los Angeles-i Y Athletics (YA) tervezői szerint ez a zokni egyáltalán nem olyan, mint amit eddig viseltél, és ha meglátod, mit tud, talán te is egyet fogsz velük érteni.

Kezdjük azzal, hogy a SilverAir Sock 2.0 egy gyönyörűen megtervezett termék. Kívülről nézve a egy karcsú és elegáns „okoszokni” benyomását kelti, viszont ha kifordítod, látni fogod, hogy teljesen sima, és mentes minden olyan cérnától és száltól, amely egy átlagos zoknin megtalálható.

Így fest kívülről és belülről

A zokni (az alábbi ábrán) kékkel jelölt része párnázott – a kényelem fokozása miatt –, míg a fekete felületen egy hálószellőztető panel található, amely segít a lábadat frissen és hűvösen tartani:

Az egész zoknit az alapoktól tervezték meg, és úgy „építették fel”, hogy ellenálljon a legkeményebb helyzetekben is. Azokat a területeit, amelyeket több súrlódás ér, nagy szilárdságú, rugalmas fonalakkal erősítették meg:

 

A SilverAir technológia pedig a kellemetlen szagokért felel: a zoknihoz kifejlesztett ezüstfonálrendszer együtt nyúlik az anyaggal, ráadásul extra védelmet is biztosít a lábadnak:

A SmartGrip™ lecsúszásgátló rendszert már használták alsóneműk esetében, és most is bevetették, hogy a zokni pontosan igazodjon a lábfejedhez, és ne csúszkáljon a különböző tevékenységek során. Mivel ezek a tappancsok puha szilikonból állnak, egyáltalán nem fog zavarni a mindennapok során – gyakorlatilag észre sem veszed őket –, viszont elegendő „támaszt” biztosít a zokninak ahhoz, hogy mindig a helyén maradhasson:

Lényegében utazásra, sportolásra és munkára is egyaránt alkalmas, rövid és hosszú szárú változat is kapható belőle, ráadásul különböző színekben és mintákban:

A Kickstarter-projekt nagyon elnyerte az emberek tetszését, ugyanis a célul kitűzött 25 ezer dollárnak mintegy a hétszerese gyűlt már össze, mondjuk nem csoda: ez ugyanis talán az egyik legprofibb zokni, amelyet valaha kifejlesztettek. Amennyiben megrendelnéd, 16 dollárt (kb. 4500 forintot) kell rászánj egy párra, és várhatóan szeptemberben házhoz is érkezik.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.