Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pontosabban: tíz hiba, amit érdemes elkerülnünk, ha nem akarunk leégni a munkatársak vagy a főnök előtt. De ne aggódj: az egyes pontok mellé megoldást is kínálunk.

1. Egy öltöny, amely bő rád. Megoldás: vetesd le a méreteidet egy szabóval, hogy tökéletesen álljanak rajtad az öltönyeid – vagy vásárláskor vigyél magaddal egy jó szemű ismerőst! Sokat segíthet!
2. Túlságosan gyűröttek az ingeid. Megoldás: vasaló!
3. Rövid ujjú ing nyakkendővel. Megoldás: végy hosszú ujjú inget, és amikor már kiengedheted a gőzt, hajtsd fel az ujjait, és vedd le a nyakkendőt!
4. Túl rövid nyakkendő. Megoldás: ha nem a vásárlásnál szúrtad el (pl. egy gyerekméretű darabbal), akkor könnyen orvosolható a megkötésnél – egyszerűen figyelj oda arra, hogy a nyakkendő vége pont az övcsatig érjen le!

5. Kereknyakú póló egy kigombolt ing alatt. Megoldás: hordj V nyakú pólót az ing alatt! Az ugyanis szinte láthatatlan marad.
6. Egy öv, amely nem passzol a cipőddel. Figyelj oda az összhangra! Színek, formák, anyagtípus.
7. Fehér zokni öltönnyel. Összhang!
8. Szögletes orrú cipő. Erről itt bővebben.
9. Hátitáska öltönnyel. Megoldás: Egy bőr- vagy aktatáska kiváló alternatívája lehet a hátitáskának, és így a megjelenéseden sem esik csorba.
10. Egy kidülledő pénztárca a hátsó zsebben. Megoldás: próbálj egy vékonyabb tárcát is beszerezni, vagy egy kártyatartót, amely nyugodtan elfér a zsebedben.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.