Emlékszel még arra a srácra, aki nyolc iPhone-t és mellé két Apple okosórát is vásárolt a kutyájának, hogy ezzel vágjon fel a neten? Nos, annak ellenére, hogy láthatólag szereti szórni a lóvét, mégsem akarja átvenni a fater üzletét.

Wang Jianlin kénytelen lesz új örökös után nézni, hiszen a 28 éves fia, Wang Sicong bejelentette, hogy nem kívánja átvenni az irányítást a családi biznisz felett, amihez bevásárló központok, hotelek, vidámparkok és sportklubok is tartoznak - mellesleg pedig felfoghatatlan összegeket ér.

Megkérdeztem a fiam a terveiről és azt mondta, hogy nem akar olyan életét élni mint az enyém. Talán a fiataloknak megvannak a maguk küldetéseik és prioritásaik - nyilatkozta egy vállalkozói találkozón Jianlin.

Sicong egyébként 2 százalékos részesedéssel már rendelkezik az apja birodalmából és lehet, hogy meg is elégszik ennyivel. Hiszen így is simán el tudja árasztani a kutyáját is a legújabb Apple termékekkel, akkor meg mi kéne még? Meg amúgy is meggondolhatja még magát, hiszen a karácsony is már a nyakunkon, a kutyusnak meg állítólag elég drága ízlése van...

(via)

És ezt olvastad már?
Új, panorámás rooftop bár Budapest közepén