Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha a Namib-sivatagban keresnél magadnak szálláshelyet, bármennyire is veszett ügynek tűnik a dolog, eláruljuk: van remény.

A Shipwreck Lodge bár elsőre úgy fest, mint egy partra sodródott flotta. A sivatagi hotel nyolc kétágyas szobát, valamint két családi sátort kínál a turistáknak, ezen kívül mindegyik külön fürdőszobával rendelkezik.

Szerencsére az a rengeteg napfény sem vész kárba, ami napközben a fészkeket melegíti, hiszen a szálloda elektronikai rendszere napenergiával működik. A szállásnak egy étterem és egy társalgó is a részét képezi, ezenkívül unatkozni sem fog az ember itt, hiszen van lehetőség terepjárós kirándulásokra, különleges naplemente-fürkészésre, valamint elefántok vagy oroszlánok megfigyelésére. Izgalmasnak ígérkezik egy kopár sivataghoz képest.

Ez is érdekelhet:

Athén és Szantorini között találjuk Európa legjobb szigetét - Roadster

Egy emberöltő aligha elegendő rá, hogy legalább egy látogatás erejéig kikössünk Európa valamennyi gyönyörű szigetén, de ha csak egyet keresünk fel, válasszuk a legjobbat. Ez pedig nem más, mint a görögországi Párosz - legalábbis a Travel + Leisure olvasói szerint.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.