Lil Wayne 10 millió dollárért, bőven áron alul adta el fényűző palotáját
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A világhírű rapper, Lil Wayne megvált 1400 négyzetméteres, abszolút luxuskategóriás villájától. Az ismeretlen vevő "csupán" 10 millió dollárt tett le érte az asztalra, amivel bőven áron alul jutott hozzá az ingatlanhoz.

A helyszín a híres Miami Beach, ami már önmagában megdobja egy ilyen ingatlan értékét, ráadásul ekkora hodályt már nem is lehet újonnan építeni ezen a környéken. A rapper 6 évvel ezelőtt 11.6 millió dollárért vásárolta meg magának, majd 2015 áprilisában 18 milláért hirdette meg. Most nemrégiben megpróbálta 12-ért elpasszolni, végül pedig 10-ért sikerült.

A hatalmas mérete mellett természetesen a felszereltsége is lenyűgöző, hogy mást ne mondjuk, egy komplett gördeszkapark van kialakítva a tetején, és még egy lagúna is tartozik hozzá élő cápákkal. A hatalmas belmagasság miatt tényleg olyan érzetet kelt, mint egy igazi palota. Lépcsőzni persze nem kell, hiszen lift is akad benne.

Összesen 9 hálószobát találni a villában, mindegyikhez tartozik saját fürdő is. Ezen kívül több konyha, egy profi stúdió, médiaszoba, háromautós garázs, a tengerparton pedig privát kis dokk is szerepel a repertoárban. Persze a vendégeknek is külön épület jut, egy 3 hálószobás vendégház.

És hogy mégis miért adta el a rapper ezt a csodát? Elmondása alapján több időt tölt már Los Angelesben, mint itt Miamiban, így nincs értelme megtartani az ingatlant. Az persze továbbra is rejtély, hogy miért adta el 8 millió dollárral kevesebbért, mint amennyit 2 éve remélt érte. Még akkor is, ha az ő szintjén ez az összeg nem fogja földhöz vágni.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.