Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az amerikai bokszoló mindig is híres volt arról, hogy imádja szórni a pénzét és elképesztően extravagáns módon éli az életét. Ő az, aki rendszeresen dollárkötegekkel pózol a magángépén, na meg elviszi magával nyaralni a tigrisét. Ezek fényében nem csoda, hogy összeállt az egyik legismertebb luxuskategóriás svájci óragyártóval.

A Hublot egyébként is előszeretettel működik együtt világhírű sportolókkal és autómárkákkal. Kár lett volna kihagyni a sorból Mayweathert, aki imádja a csillogó ékszereket és a brutálisan drága órákat.

Az arannyal bevont újdonság Big Bang Unico TMT néven fut, ahol a TMT természetesen a "The Money Team" megnevezésre utal. Ez a felirat ott virít a számlapon is, persze csupa gyémánttal kirakva. Floydtól nem is várhattunk mást.

A zafírból készült tok hátulján is kiolvashatunk egy hárombetűs mozaikszót, ami szintén sokat jelent a bokszoló számára. A TBE tulajdonképpen Mayweather kedvenc mottójára utal, ami a The Best Ever, vagyis a legjobb valaha. Hát igen, Floyd nemcsak pénzzel, hanem önbizalommal is eléggé el van eresztve. Mondjuk 50-0-ás mérleggel nem csoda.

A Big Bang Unico TMT egyébként két verzióban lesz elérhető: karbon arany és sárga arany. Természetesen mindkettő limitált szériás, az előbbiből 100 darabot készítenek és 28,300 dollárért (7,1 millió forint) kínálják, míg utóbbiból 10 készül és 93,700 dollárért (23,7 millió forint) lehet hozzájutni. Mindegyikhez jár egy pár bokszkesztyű is, amelyet persze dedikál a veretlen legenda. Így már a hülyének is megéri, mi?

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.