Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tavaly is beszámoltunk pár dologról, amik felfoghatatlanok, de úgy érezzük, hogy idén az Y/Project olyan magasra tette a lécet, hogy nehezen tudja majd a többi ősmegfejtő megugrani.

Tudjuk, hogy egy farmer, egy farmerdzseki alap minden ruhatárban, de nem gondoltuk, hogy a következő nagy dobás a bugyi lesz. Lehunyt szemmel, erőlködve is alig-alig lehet elképzelni, hogy vajon milyen alkalomra szánták a darabot. Nyilván az amcsiknál egy jó Coachella alkohol- és droggőzös estéjén teljesen helyénvaló öltözet, de itthon kicsit erős lenne a Szigeten ebben flangálni.

A párizsi divatmárka alkotása nagyot ment az social mediában, és a külföldi online magazinok is csámcsognak rajta szépen. Mi szeretnénk kikiáltani a világ legfölöslegesebb ruhadarabjának, de tessék eldönteni mindenkinek magának.

Two words: Denim panties. The SSENSE editors show you five ways to take your Canadian tuxedo to the next level, featuring @yproject_official, @muglerofficial, @junyawatanabeofficial, and more 👖 Link in bio.

9,866 Likes, 698 Comments - SSENSE (@ssense) on Instagram: "Two words: Denim panties. The SSENSE editors show you five ways to take your Canadian tuxedo to the..."

Gabriella Paiella on Twitter

As a busy and modern career woman on the go, I never leave the house without my powerful Jean Diaper™

SAS on Twitter

@ladbible Where's your phone go?

Spooky Blue on Twitter

@SSENSE But....the chafing... https://t.co/MFAAFpansA

Jantiest mindenkinek!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.